Hírek

A Messenger nem úgy szuperál, ahogy kellene: ez a hiba tartósnak tűnik

A nagy leállás óta folyamatosan akadozik a Facebook és a Messenger. No persze ezek a hibák általában észrevétlenül, vagy legalábbis az átlagfelhasználó figyelmét elkerülve vannak jelen, de jelen vannak. A legidegesítőbb ezek közül, hogy a Messenger keresés funkciója beadta az unalmast – szerencsére csak számítógépen keresztült.

 

 

 

A probléma gyakorlatilag abban áll, hogy ha a jobb felső sarokban (vagy akár a Facebookon kívülről elérhető Messenger.com-on) megnyitjuk az üzeneteinket, nem lehet normálisan rákeresni az emberekre.

Ha például ön az egyik barátjának írna egy üzenetet, de már régen beszéltek egymással és nincs ott az első néhány lehetőség között, akkor nehéz dolga lesz azzal, hogy ismét felvegye a beszélgetés fonalát. Vagy szépen lassan visszagörget a beszélgetések között, vagy az adott ismerős adatlapjára kattint és ott választja ki az üzenetküldési lehetőséget.

Ez egy állandó probléma, ami már egy ideje fennál, de ezen felül is zajlik az élet a Metánál. Ma este például valamivel nyolc óra után probléma ütötte fel a fejét a vállalathoz tartozó közösségi szolgáltatásokban és üzenetküldőkben, így a Messengert, a Facebookot, az Instagramot és a WhatsAppot néhányan nem tudták használni, míg másoknál zökkenőmentesen működtek a platformok.

A DownDetector státuszfigyelő oldalon egy ideig szaporodtak a hibajelzések az említett felületeknél, de háromnegyed kilenc után nem sokkal a szolgáltatások, úgy tűnik, mindenkinél helyre álltak – erről a hvg.hu számolt be.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?