Szórakozás

VICC: Béla hullarészegen megy be dolgozni hétfő reggel. Meglátja a főnöke

 

 

 

A munkahelyek különféle kihívásait és próbatételeit sokan közülünk másképp kezelik. Van, aki a szigorú rend és fegyelem mentén találja meg a helyes irányt, mások a kreatív kibontakozásban látják a megoldást, egyesek pedig – mint a történetünk hőse, Béla – különleges módszerekhez folyamodnak, hogy megbirkózzanak a napi stresszel. Béla esete kiváló példa arra, hogyan vezethetnek az életünkben vett fordulatok váratlan és humoros helyzetekhez, különösen, ha ezek az útmutatások félreértelmezésre adnak okot.
Mi történik, ha valaki a lelki egyensúly megteremtésére irányuló tanácsot teljesen rosszul értelmezi és ennek következtében a lehető legrosszabb időpontban, a munkahelyén mutatja meg a tanácsok végletes alkalmazását? Béla története pontosan ezt az esetet tárja elénk, humorosan bemutatva, hogy néha az életünkben végrehajtott változtatások nem mindig úgy sülnek el, ahogyan azt eredetileg terveztük.
Béla hullarészegen megy be dolgozni hétfő reggel.
Meglátja a főnöke, és rászól:
– Hát maga meg mit képzel?!
Mire Béla:
– Emlékszik főnök, hogy elküldtek üzemipszichológushoz?
Főnök:
– Persze.
Béla:
– Hát megfogadtam a pszichológus tanácsát…
Főnök:
– Azt csak nem mondta, hogy igya le magát munkába menet?!
Béla:
– Azt mondta, az egyetlen módja annak, hogy megtaláljuk a belső békét, be kell fejezni, amit elkezdtünk…
És otthon rengeteg befejezetlen dolgot találtam…
… Kezdetnek egy fél üveg vörösbort, egy megkezdett üveg fütyülőst, némi teguilát és vagy háromnegyed üveg jägermeistert…




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?