Szórakozás

A fickó egy struccal az oldalán ment be az étterembe

 

 

 

Egy férfi bemegy egy struccal az oldalán az étterembe. Megnézi az étlapot, majd kikéri a legdrágább ételeket és italokat maguknak.
A vacsora után, amikor a pincér odaviszi a számlát, a fickó előveszi a forintra pontos összeget a zsebéből, és távozik a struccal együtt.
Ez így megy több napon keresztül, és a pincér oldalát már nagyon fúrja a kíváncsiság, ezért megkérdezi a fickót:
– Uram, hogy csinálja, hogy önnek mindig a számla pontos összege van a zsebében?
– Nos, nemrég takarítottam a padlásomon, és találtam egy régi lámpást. Megdörzsöltem, és kijött belőle egy dzsinn, aki azt mondta, hogy lehet két kívánságom. Először azt kívántam, hogy ha bármiért is fizetnem kell az életben, mindig legyen a pontos összeg a zsebemben.
– Hmmm, ez aztán igazán cseles! Így bármit megvehet, és mégsem fogy el soha a pénze. Na, és a struccal mi a helyzet?
– Hát a második kívánságom az egy magas pipi volt, hosszú, feszes combokkal…
+1. VICC:
Az állatkertben végső álomba szenderül az idős gorilla. Az állatkert igazgatója kitalálja, hogy amíg nem szereznek egy új gorillát, addig az egyik gondozó fogja helyettesíteni, akit beöltöztetnek egy élethű gorilla jelmezbe. Kezdetben működik is a terv, a látogatók nem gyanítanak semmit. Egyik nap azonban a fákon való ugrálás közepette a gorillának öltözött gondozó átesik az oroszlán területére. Ijedtében azonnal elkezd segítségért kiabálni, mire az oroszlán odaszalad hozzá, és megszólal:
– Pssszt! Fogd már be a szád! Azt szeretnéd, hogy mindkettőnket kirúgjanak?!




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?