Életmód

6 család, ahol valaki mindig csinálja a showt

 

 

 

1. Kisfiam: Anyu, mi az a barátnő?
Én: Ha jó fiú leszel, akkor majd neked is lesz egy, és megtudod.
Kisfiam: És ha rossz fiú leszek?
Én: Akkor sok lesz.
2. Hát ha nem látta, akor nem látta…



3. A kisfiam odajött hozzám egyik reggel egy virággal a kezében, amit a kertünkből hozott be:
– Apu, add oda ezt a virágot a munkahelyeden egy olyan lánynak, aki tetszik neked.
A feleségem felhúzott szemöldökkel:
– Hogy micsoda?!
4. Ezen a fotón az első hitvesi csókunk van megörökítve, na meg az unokahúgom reakciója, aki szemmel láthatóan nem volt elragadtatva a látványtól.

5. Megkérdeztem az örök fiatal dédnagymamámtól a 95. születésnapján, hogy mi a hosszú élet titka, mire faarccal azt mondta, hogy a szappanoperák. Kérdően néztem rá, hogy ezt meg mégis hogy érti, mire nevetve így szólt:
– Tudod a tévésorozatok teljesen függővé tesznek, és minden egyes nap életben kell maradnom ahhoz, hogy megtudjam, mi fog történni a következő részben.
6. A kissrác szeretett volna egy új PlayStationt, ezért elkezdett hisztizni érte a szüleinek, mire az apja így szólt hozzá:
– Kisfiam, de hát most vettük meg több mint 100 millióért a a házat, amihez nagyon sok hitelt kellett felvennünk a banktól. Most nincs pénzünk egy új PlayStationre.
Fél évvel később a gyerek újra megkérdezte az apjától, hogy kaphat-e egy PlayStationt, mire az apja:
– Sajnálom kisfiam, de még mindig nagyon sok az adósságunk.
Pár nap múlva a szülők azt látták, hogy a gyerekük egy bőröndöt húzva maga után megindult az ajtó felé. Az apja odaszólt neki:
– Kisfiam, hát te meg hová készülsz?
– Világgá megyek.
– És miért? Talán már nem szeretsz minket?
– Tegnap este, amikor elmentem a szobátok előtt, meghallottam, ahogy azt mondtad az anyunak, hogy el fogsz menni, mire az anyu megkért téged, hogy várd meg, mert ő is elmegy. Hát én meg biztos nem maradok itt egyedül a házban ekkora tartozással.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?