Életmód

Nagy-Britannia legféltékenyebb nője: a férjének minden alkalommal hazugságvizsgálaton kell átesnie ha hazaér

Ez azért egy kicsit túlzás…

 

 

 

A Leicesteri Debbi Woodot a brit média „Nagy-Britannia legféltékenyebb nője”-ként emlegeti. A 43 éves nő rendszeresen hazugságvizsgáló teszteknek veti alá férjét, hogy ellenőrizze hűségét. De nem csak ezzel nyerte el a média figyelmét.

Legújabb húzása az volt, hogy a havi 1500 fontos juttatásainak egy részét három Xbox konzolra költötte, hogy szórakoztassa férjét és távol tartsa őt más nőktől.

Tavaly azzal került a címlapokra, hogy bevallotta: ellenőrzi férje, Steve telefonját, e-mail fiókjait és bankszámlakivonatát, sőt, még azt is megtiltja neki, hogy Holly Willoughby és Anne Robinson tévéműsorokat nézzen, akikről azt gyanítja, hogy a férje rajong értük.

Az év elején kiderült, hogy Mrs Wood féltékenységét az Othello-szindróma okozza, egy pszichiátriai betegség, amely miatt az érintettek bizonyítékok nélkül is azt hiszik, hogy a partnerük hűtlen volt.

Wood a brit adófizetők segélyeire támaszkodik, mivel azt állítja, hogy „túl kövér ahhoz, hogy dolgozhasson”, és nem mer kimozdulni a házából, mert fél a gúnyolódástól. A nő az adófizetők pénzéből vásárolt már egy motoros ágyat, új konyhát a testalkatához igazítva, és hetente háromszor járó takarítónőt fogadott fel, noha férje ápolási támogatást kap.

A 43 éves nő azonban úgy véli, hogy jogosult az adófizetők támogatására, és a juttatásait szükségleteinek megfelelően költi.

Most Wood a fogyás érdekében műtétre vár és további támogatásra számít. A párról készült képekért kattintsanak ide.
forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?