Celeb / Híresség

„Egy héten el szokott durranni ilyen másfél-két millió” – PSG Ogli elárulta, hogyan lett kőgazdag: nem hiszi el, mivel érte el, hogy luxusszállodákban lóghat

PSG Oglinak nem létezik olyan, hogy drága, hiszen bármit meg tud venni, amit csak akar. Most titokzatosan ugyan, de beavatta a rajongóit abba, miből van a pénzének egy része.

 

 

 

PSG Ogli többször bebizonyította már, hogy nem számít neki, mi mennyibe kerül. A Kőgazdag fiatalok sztárja korábban az egyik barátnőjének 5 millió forintért vásárolt kiskutyát, bár eredetileg „csak” 3 milliót akart fizetni érte. Ezután nem sokkal a testőre a nappalijában bokszolt, amikor lerúgta a 10 millió forintos csillárját, de az sem hatotta meg túlzottan, sőt, örült annak, hogy ilyen erős férfi védi őt.

A TikTokon már több mint 400 ezer követővel rendelkező, 23 éves Olivér a Tények Plusznak elárulta, hogy még többet akar a tévében felbukkanni, és minimum 10 évig még a médiában tervez tevékenykedni. A folyamatosan luxusnyaralásokra járó fiatal Bora Borára akar legközelebb ellátogatni, ahova alsó hangon egymillió forintba kerül egy repülőjegy. Mindenből a lehető legjobbat választja, nem törődve az árával, azt is elmondta, mennyit költ átlagosan.

A jobb szállodák igazából 6-700 ezrek/éjszaka, nemrég voltam Alulában, ott is egy éjszaka 400 ezer forint volt. Egy évben minimum 4-5 országba, maximum 10-be ellátogatok, próbálom bejárni a világot. Általában egy héten el szokott durranni egy ilyen másfél-két millió– vallotta be a Olivér, aki arra is kitért, miből származik a vagyona egy része.

„Hogy mire költök, az mindig változó, vagy nyaralás, vagy ruhák… Mindig kérdezik, honnan van pénzem, de pontos választ soha nem fognak kapni, mert nem akarom ezt elárulni. Jöjjenek rá, ha tudnak! A közösségi médiából lehet pénzt csinálni, a TikTok, Instagram, ilyenek nem fizetnek, de a reklámok azért, ha akarnak, akkor tudnak fizetni. Ha egy olyan ismert személy vagy, mint én például, akkor azért már be lehet kérni egész jó pénzeket. Én már jól meg tudok keresni ezekből” – vallotta be sejtelmesen.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?