Celeb / Híresség

Gáspár Győző szülinapozott – csak titoktartás mellett lehetett ott lenni

Születésnap Győzike-módra: az 50 éves mulatóssztár kibérelt egy kastélyt, meghívott 254 embert és mindenkitől azt kérte, ne beszéljen az ott történtekről.

 

 

 

Érdekes részletek derültek ki Gáspár Győző születésnapi bulijáról. A showman januárban lett 50 éves és most elárulta: a jeles évforduló alkalmából kibérelt egy kastélyt, ahova 254 embert hívott meg. Győzike minden vendégétől titoktartást kért és jól is zárt a rendszer: az esemény óta eltelt csaknem egy hónap alatt nem derült ki semmi a helyszínen történtekről.

A születésnapon csak kormánypárti politikusok voltak jelen, ellenzékieknek nem ment meghívó. Győzike ugyanakkor hozzátette: jövőre már Dúró Dórát is szeretné meghívni az egész családjával együtt. A Mi Hazánk politikusa kérte számon Novák Katalin köztársasági elnököt, amiért felköszöntötte Gáspár Győzőt a születésnapja alkalmából.

Annak ellenére, hogy több mint 250-en voltak ott a születésnapján, Győzike azt mondja, nincsenek igaz barátai.

„Nekem nincsenek barátaim, igaz barátaim nincsenek, csak érdekbarátok. Azokat az embereket hívtam meg, akikkel az elmúlt két évben együtt dolgoztam. 50 évesen már nem kell barát, elég a feleség, a két gyerek és a két kutya” – mondta a Nap Híre videójában.

Győzike nem árulta el, ki zenélt a születésnapján és azt sem osztotta meg a közvéleménnyel, hogy hol volt a buli.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?