Életmód

Telefingta a repülőt egy utas, az elviselhetetlen bűz miatt vissza kellett fordulniuk

Egyszerre eregette a szellentéseket és az ehhez kapcsolódó poénokat egy amerikai utas. A férfit végül letessékelték a gépről, miután visszafordultak.

 

 

 

Vissza kellett fordulnia az American Airlines belföldi járatának, mert az egyik másnapos utas teleszellentette a repülőgépet, írja a People. A bűzös eset még január 14-én történt az arizonai Phoenixből a texasi Austinba tartó járaton.

A fingós utas közelében ült egy redditező, aki a közösségi oldalon azt írta: a konfliktus akkor kezdődött, amikor valaki szóvá tette a kellemetlen szagokat.

„Úgy gondolod, hogy ez durva volt? Na és erről a szagról mit gondolsz?”

– emberkedett az akítv bélmozgású férfi. Ezután azon elmélkedett, hogy együtt kellene enniük a különböző büdös ételekből. A szellentések között poénokat is eregető férfira ekkor akadtak ki végleg a többiek.

A vita végül a földre kényszerített gépen tettlegességéig fajult, amikor már a kifutópályán gurultak. A lincselést csak a repülőgép személyzete akadályozta meg. Végül a fingós utas értetlenkedve hagyta el a fedélzetet, ahol a többi utas „fellélegzett, amikor eltávolították”, fogalmazott a redditező.
forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?