Érdekes

Mit látsz meg először a képen? Válaszodból kiderül mi nem működik az életedben!

Ebben a cikkben egy különleges vizuális tesztről olvashat, amely feltárja, hogy a személyiség mely aspektusai dominálnak az életedben. A képen vagy egy nőt, vagy egy koponyát láthatsz először, és ez jelentős mértékben befolyásolja, hogy milyennek látod a világot és önmagadat. Ez a rövid, de átfogó cikk segít megérteni, hogy a vizuális észlelés miként befolyásolja a személyiségünket és hogyan kezelhetjük a belső konfliktusainkat.

 

 

 

Mit látsz meg először a képen, a nőt vagy a koponyát?

Koponya

Ha a koponyát láttad meg először, akkor az élet komoly dolgaival vannak a legnagyobb problémáid. Tisztában vagy azzal, hogy nem lehet örökké gyereknek lenni és elbújni a nehézségek elől, de legszívesebben ezt tennéd.

Érzékeny és sebezhető vagy, aki könnyen megbántódik és még könnyebben veszi magára még azokat a történéseket is, amik nem is vele kapcsolatosak.

Éjszaka gyakran nem tudsz aludni, mert problémák megoldásain töröd a fejed és aggódsz, mi lesz másnap. Hidd el, jobb minél hamarabb szembenézni akár a rosszal is, minden nehézség után csak több és tapasztaltabb leszel.

Adj magadnak időt, de közben ne kényelmesedj el, mert minél tovább vársz, annál súlyosabb gondokat okozol saját magadnak.

Ne menekülj a problémák elől!

Ha a nőt láttad meg először, akkor az önértékeléssel és a párkapcsolataiddal szokott a legtöbb probléma lenni. Nem látod magad szépnek, nem hiszed el szinte senkinek, hogy vannak jó és értékes tulajdonságaid, inkább csak ostorozod magad és olyan külső és belső vonások után vágyakozol, amiket nem kaphatsz meg.

Az alacsony önbizalom a szerelmi életedre is rányomja a bélyegét, gyakran még azokat is elutasítod, akik valóban érdeklődnének irántad.

Ha véletlenül mégis hagyod valakinek, hogy közel kerüljön hozzád, állandó negativitásodat nem biztos, hogy sokáig tudja elviselni. Mi lenne, ha elkezdenél bízni magadban?

Ha utálod azt, aki vagy, más sem fog soha megszeretni. Tudjuk, hogy ez egy borzasztóan nehéz vállalás, de megéri elindulni a magabiztosság felé vezető úton.

Légy magabiztosabb!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?