Hírek

Teleszarta a szállodai fürdőkádat a kínai sakk bajnoka

Ha finoman akarunk fogalmazni, akkor helytelen viselkedés miatt egy évre eltiltották a 48 éves Jen Csenglongot, a kínai sakk bajnokát, és még a címétől is megfosztották.

 

 

 

Jen Csenglong a múlt héten Hainan szigetén megnyerte a kínai sakk királya címet. Úgy ünnepelt, mint bárki más: inni kezdett a barátaival. A folytatás már bizarrabbra sikerült, nem függetlenül az elfogyasztott ital mennyiségétől: felment szobájába és a fürdőkádba szart.

Az ilyesmire különösen érzékeny szövetség szerint ezzel megrongálta a szállodai tulajdont, megsértette a közrendet és az erkölcsöt.

Hogy mekkora pénzdíjtól esett el, azt nem tudni, de a BBC szerint ennek nagysága több tízezer jüan is lehet. (10 ezer jüan közel félmillió forint.)

De van itt még valami.

Jen Csenglongot azzal is megvádolták, hogy rezegtetett análgyöngyökkel csalt. Egy ilyen botrány egyszer már megrezegtette, illetve remegtette a perzsa eredetű, tehát itthon is ismert sakk világát. 2022-ben a norvég Hans Moke Niemannt vádolták meg azzal, hogy segítője morzejeleket küldhetett a szexuális segédeszközre.

Jen Csenglong esetében is lehetetlen bizonyítani a csalást.

forrás: 444.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?