Életmód

“Magabiztos kövér lány vagyok, és mondanivalóm van azoknak, akik utálják a gömbölyded nőket.”

Olivia Dunne egy plus size méretű nő, aki folyamatosan lenyűgözi számtalan Instagram- és TikTok-követőjét. A nő büszkén mutatja meg domborulatait testre tapadó ruhákban, és más plus size méretű nőket is arra bátorít, hogy végre legyenek magabiztosak. Olivia motiváló személyiség, és azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a plus size méretű emberek érzéseire. Minden gyűlölködő számára van mondanivalója, akik a közösségi oldalakon kritizálják a testét.

 

 

 

Olivia harcol a gömbölyded nők jogaiért.

Olivia Dunne egy plus size méretű influenszer, aki Torontóban él. Rendszeresen posztol testpozitív videókat TikTokon, melyek erőteljes üzenettel bírnak a követők számára. Nemrégiben úgy döntött, hogy a gyűlölködőkhöz is szól, akik a videói alatt szemtelen kommenteket hagynak a testével kapcsolatban. Posztolt egy videót, melyben minden gondolatát elmondja a testképpel kapcsolatban. Miközben a trollokhoz beszél, Olivia a kerek formáit kihangsúlyozó, rózsaszín ruhát visel.

Szeretné, ha minden kritikusa figyelne rá.

Kitárulkozó videójában Olivia arról beszél, milyen kritikák érik, mikor különböző ruhákban fotózza magát. Elmondta, hogy szerinte az emberek akkor jönnek igazán dühbe, mikor magabiztosnak látnak egy kövér lányt. Olivia minden molett nőnek azt tanácsolja, hogy csak dühítsék fel az embereket, és érezzék, amit csak akarnak. Arra biztatja őket, hogy ne foglalkozzanak a kritikákkal, és saját magukra összpontosítsanak.

Válaszul rengetegen dicsérték Oliviát a magabiztossága miatt. Voltak, akik egyenesen istennőnek nevezték.

A plus size méretű nőnek megvan a maga véleménye a társadalom ítélkezéséről és a szépségideálokról.

A videóban, melyet Olivia a gyűlölködőknek szánt, élénk rózsaszín, asszimetrikus aljú ruhát visel, hogy büszkélkedjen a lábaival. A ruhát nagy karika fülbevalókkal, nyaklánccal és magassarkú cipővel párosította. “A menő csajok rózsaszínt viselnek” – írta a videóhoz, visszavágva a kritikákra, és hozzátette, hogy imádja ezt a ruhát, és azt, ahogyan kinéz benne.

Olivia bikiniben is megmutatta már az alakját, mellé pedig olyasmit írt, ami sokak tetszését elnyerte: “Nincs felszabadítóbb, mint bikiniben lenni, miközben az egész világ szégyell téged miatta.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?