Életmód, Érdekes

A nő, akinek akarata ellenére tetoválták ki az arcát, egy az életét megváltoztató ajánlatot kapott egy idegentől

Mikor Taylor White csak 21 éves volt, az arcát a beleegyezése nélkül kitetoválták, választást sem hagyva neki, mégpedig fekete tintával. Egy napon azonban egy kedves idegen segítő kezet nyújtott neki, és ez óriási változást hozott az életébe.

 

 

 

Taylor White, a nő, akinek az engedélye nélkül tetoválták ki az arcát.


A Floridában élő nő elmondta, hogy 21 éves korában került az arcára a tetoválás, amit egyáltalán nem akart. Akkoriban volt egy párja, aki nagyon rosszul bánt vele. A 21. születésnapján a párja és annak barátai valami rosszat tettek vele.

Pontosan nem emlékszik, csak arra, hogy egy hotelszobában ébredt fájdalmat érezve, és rögtön arra gondolt, hogy valami rossz történt vele. Teljesen sokkot kapott, mikor a tükörbe nézett, és látta, hogy az arcán egy szörnyű tetoválás van.

Most egy kedves idegen segít neki megszabadulni a tetoválástól.


Sminkkel próbálta elfedni a tetoválást, de a főnöke észrevette, mert átlátszott a sminken. Taylor ekkor jött rá, hogy nem élhet így tovább. A főnöke azt mondta neki: “Nem élhetsz így”, és felajánlotta, hogy segít elfedni a tetoválást sötét tintával, hogy a nő “normális” életet élhessen. Taylor beleegyezett ebbe 2008-ban, de ezután is folyamatosan elutasították, mikor állást keresett.

Aztán valami rendkívüli dolog történt. Karridy Askenasy, a TheDadBot nevet viselő TikTok-felhasználó véletlenül talált rá a nőre. Hallotta a történetét, és látta a videóit a bipoláris zavaráról, és úgy érezte, segítenie kell Taylornak.

Meglepő módon a Removery ingyenes felajánlást tett, pedig egyébként méregdrága lett volna az eljárás.

Egy interjúban Karridy elmondta, hogy az, amivel Taylornak szembe kellett néznie, nagy hatást gyakorolt a személyiségére. Szerinte ezek a hatások gátolták meg abban, hogy az életében ki tudjon teljesedni. Karridy nagylelkűen felajánlotta a tetoválás eltávolítását, és több klinikát is felkeresett, hogy segítsenek a lézeres eljárásban.
Hihetetlen módon a tetoválások eltávolításával foglalkozó Removery cég ingyenesen felajánlotta az eljárást, ami egyébként több ezer dollárba kerül.

Nem csak a külseje miatt tette.

Carmen VanderHeiden Brodie, a Removery klinikai eljárásokért felelős alelnöke elmondta, hogy akár 2 évbe is beletelhet, míg Taylor teljesen megszabadul a tetoválásoktól.

Taylort ez azonban nem tántorította el. A tetoválás eltávolítása után új tervei vannak, az egészségügyben szeretne dolgozni a mentális betegségek területén. A 37 éves Taylor elmondta: “Nem pusztán kozmetikai okokból szedettem le a tetoválást. Valójában ezzel egy részemet is eltávolítják, amit nem akarok többé képviselni, amivel nem akarok többé együtt élni.”

Taylor története az akarata ellenére az arcára került tetoválás eltávolításáról elég rendkívüli. Nem adta fel, és ez csodálatra méltó. Nemcsak arról szólt a dolog, hogy az arca szebb legyen, hanem hogy az életének egy részét maga mögött tudja hagyni, és tovább léphessen.
Most másokon szeretne segíteni, akik mentális problémákkal küzdenek, ez pedig fantasztikus ötlet. Taylor megmutatta, hogy mindenkivel egyformán kedvesen kell bánni.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?