Celeb / Híresség

Alekosz rárepült Vadon Jani helyére a Rádió1-en: Balázsék már be is hívták ma reggelre

Alekosz a Balázsék vendége volt: a rádióban Vadon Jani székéért küzdött.

 

 

 

Mint arról a Blikk is beszámolt, Vadon Jani hétfőn jelentette be a Balázsék című műsorban, hogy januártól más irányt vesz a karrierje, és a jövő év elejétől elköszön a Rádió 1 hallgatóitól. Nagy Alekosz, avagy a görög hős pedig máris bejelentkezett a pozíciójáért.

Tegnapi posztjából kiderült, hogy ma reggel ő is ott lesz Balázzsal, Rákóczi Ferivel és a még regnáló Vadon Janival a műsorban, ám kissé nagyzolva azt sejtette, hogy ez már végleges lesz.

Alekosz tegnap még egy posztot megfogalmazott a témában a Facebookon, ekkor már nyíltan jelentkezett be Vadon Jani helyére.

A kialakult, egyben soha vissza nem térő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás lehetőség a fejlődésre” – fogalmazott.

Ma reggel pedig élőben is megjelent a stúdióban:

Egyelőre csak hozzá szeretnék szólni a témákhoz, de önálló témák… az egy egészen másik asztal

– magyarázta a görög hős, amikor megkérdezték tőle, mit tudna adni a műsornak.

Sebestyén Balázs azonban csütörtökön elmondta a hallgatóknak, semmit nem kell tényként kezelni az új taggal kapcsolatban. Mint mondta, majd ha lesz konkrétum fognak szólni a hallgatóknak:

Ha valaki komolyan gondolja, hogy Alekosz, akkor inkább visszajövök!

– tette hozzá nevetve a leköszönő Vadon Jani.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?