Érdekes

Te mit látsz? Merrefelé fut ez a férfi? Ezt árulja el az agyadról:

Hova rohan ez a férfi? Egy optikai csalódást felhasználó kép segítségével most felfedezhetsz egy jelentős tényt az agyad funkcionálásáról.

 

 

 

A kérdés pedig a következő:

Nem kell hosszú ideig gondolkodnod a válaszon, vizsgáld meg a képet és határozd meg, hogy te milyen irányba látod mozogni a rajzon látható figurát! Az alábbiakban bemutatjuk a The Minds Journal nevű oldalnak a múlt héten közzétett tweetjét, amely ezt a különleges személyiségtesztet tartalmazza.


Ha az ember közeledik feléd:

Szóval, azok, akik az első csoportba esnek, vagyis a közeledő férfit látják, az elemzés szerint többnyire férfias agyfunkciókkal rendelkeznek. Ez többek között azt is jelenti, hogy a kíváncsiság és a kockázatvállalás jellemzi azokat, akik úgy érzékelik, hogy a képen szereplő férfi velük szemben áll, feléjük mozog, közelít hozzájuk. Bár a váratlan helyzetekre általában jól reagálnak, az igazi kihívást számukra az jelenti, ha több feladatot kell egyszerre megoldaniuk, mert nehézséget okoz nekik, ha több dologra kell egyszerre összpontosítaniuk.

Ha az ember távolodik tőled:

Azt mondhatjuk, hogy „nőies” agyfunkcióról beszélünk, ha valaki a képen távolodó férfit lát. Ha te ilyen vagy, akkor rád jellemző, hogy igyekszel elkerülni a kockázatokat, és nem hozol elkapkodott döntéseket, csak akkor, amikor úgy érzed, hogy már minden szükséges információt megkaptál. A biztonságra törekvés jellemzi téged, de mellette a kreativitás is a sajátod, valamint az sem okoz problémát, ha több dolog között kell osztanod a figyelmedet. Erős az empátiád és jól ismered az embereket.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?