Kvíz

Csak egy igazi zseni találja meg a hibát ezen a képen 8 másodperc alatt

Milyen részletesen gondolkodsz? Úgy érzed, hogy jó a megfigyelőképességed? Most megtudhatod, mert ez a feladat csak egy igazi tehetség számára oldható meg!

 

 

 

Egy lenyűgöző és izgató rejtély kering a közösségben, melynek megfejtését csupán egy igazi zseni képes a megszabott időkereten belül elérni. Ez a feladat messze nem a könnyű kategóriába tartozik, számtalan ember találja magát elmerülve a válasz megfejtésében. Ráadásul a kihívás intenzitását csak fokozza, hogy mindössze 8 másodperc áll rendelkezésre, hogy a helyes választ megtalálja. Ez egy valódi agytorna, ahol az idő nyomása és a probléma bonyolultsága még inkább fokozza a versengést.

MEGOLDÁS:


A probléma az órán volt tapasztalható, ahol egy rendkívüli jelenség tűnt fel: a számlapon a nyolcas helyett egy ‘B’ betű jelent meg. Ez egyáltalán nem volt könnyen észrevehető, hiszen egy apró részletben rejlett, amelyet csak a legélesebb szeműek vettek észre. Azok, akiknek sikerült megtalálniuk ezt a furcsaságot, igazán kiemelkedő megfigyelő képességekkel rendelkeznek.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?