Celeb / Híresség

„Mire osztja az észt? A 23 évnyi Barátok köztre?” – Lakatos Levente durván beleállt Rékasi Károlyba

A Farm VIP korábbi évadai sem zajlottak le zökkenőmentesen, hiszen ez a közeg nagyon sok feszültséget szül ennyi különböző ember között. Az idei évad legnagyobb balhéi a Barátok köztből ismertté vált Rékasi Károlynak köszönhetőek, s a versenytársai sem igazán jönnek ki jól a színésszel.

 

 

 

Farm VIP idei évadában is nagyon eltérő személyiségű hírességeket válogattak össze a szerkesztők: a versenyzők között többek között feltűnik Bíró IcaRékasi KárolyLakatos Levente és Polgár Tünde. Ennyi különféle embernek egymáshoz és a műsorban lévő körülményekhez alkalmazkodni óriási kihívás, emellett pedig folyamatosan feladatokat kell megoldaniuk a versenyben maradásért és a végső győzelemért. Már az elején borítékolható volt, hogy sok konfliktust szül majd ez a helyzet.

Úgy tűnik továbbá, hogy Rékasi Károly a konfliktusok „gócpontja. Az énekes, Szabyest például már a műsor kezdete óta nem jön ki jól a Barátok köztből is ismert színésszel. De Lakatos Leventének is meglehetősen sok konfliktusa akadt vele, a Story magazin ezért úgy döntött, felkeresi az érintetteket.

Nem tudtunk rajta kiigazodni, mindig valamilyen szerepet öltött magára, és úgy éreztem, ritkán volt őszinte. Szerintem ez valamiféle szakmai ártalom lehet. Benne ragadt kicsit Bartha Zsolt karakterében, kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát, lévén ezer éve ő a szinkronhangja. Pedig jó lett volna őt magát, Rékasi Károlyt megismerni. Számomra taszító volt, hogy az érdemeit hangoztatva bírálta például Szabyt. De kérdem én, pontosan mire osztja az észt? A 23 évnyi Barátok köztre?

– mondta a lapnak Lakatos Levente. Szabyest nem tett ennyire durva kijelentéseket: ő úgy látta, hogy színész a kamerákon kívül teljesen normálisan viselkedikám amint az operatőrök a kamera mögé álltak, majd elkezdtek forgatni, Károly rögtön leereszkedő stílusra váltott.

Ha véleményezném ezt a két fiút, azzal gyakorlatilag a kakát ölelem magamhoz, és magam is kakaszagúvá válnék, amit nem akarok. Méltatlan lenne hozzám. (…) Soha nem szabad elfelejteni, hogy egy vélemény fontos, de még fontosabb, hogy ki az, aki formálja. Én ezért nem foglalkozom velük

– mondta a magazinnak Rékasi Károly, aki – bevallása szerint – csak azért ment a műsorba, hogy kipróbálja, milyen egy valóságshow, de ma már nem menne egy ilyen produkció közelébe sem.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?