Életmód

5 eset, ami viccnek azért durva lenne

A mi szempontunkból nézve igazábból mindegy is, hogy csak vicc vagy komoly, a lényeg, hogy kívülállóként jól szórakozik rajta az ember.

 

 

 

1. A főnök szerette volna átragasztani a pozitív életszemléletét a dolgozójára, de a próbálkozása inkább visszafelé sült el.
2. Az állatorvos hallgatók madártanból vizsgáznak az egyetemen. A professzor behívja a szobájába az első vizsgázót, majd rámutat az asztala mellett álló madárkalitkára, amely le van takarva egy kendővel úgy, hogy a benne ülő madaraknak csak a lábai látszanak ki.

– Nos, kolléga, milyen madarak ezek?

A vizsgázó hosszasan nézegeti a lábakat, de egy madarat sem sikerül felismernie.

– Sajnálom kolléga, de ez elégtelen!

A diák elszontyolodva megindul kifelé, amikor a professzor utána szól:

– Várjon csak! Hogy is hívják magát?

A diák megáll, vigyorogva felhúzza a lábán a nadrágszárát és így szól:

– Találgasson professzor úr, találgasson!

3. Van, amit nem lehet elég korán elkezdeni. Mondjuk a karácsonyi készülődés az szerintünk pont nem ilyen, de hát kinek mi.
4. Azért azt még megkérdeztük volna tőle a lány helyében, hogy ezzel a dumával mégis hányszor járt sikerrel. Van egy olyan sejtésünk, hogy a szám konvergál a nullához.
5. A főnök egyik reggel korábban ment be dolgozni, és amikor benyitott a saját irodájába, rajtakapta a titkárnőjét, amint éppen az új férfi beosztottal csókolózott a félhomályban a kanapén. Egy pillanatra mindenki ledermedt, majd a főnök megtörte a csendet:

– Hát ezért fizetem én magukat?!

Erre a titkárnő:

– Természetesen nem igazgató úr, biztosíthatom róla, hogy ezt teljesen ingyen csináljuk.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?