Életmód, Érdekes

Több millió dollárra perli a szüleit egy nő, amiért rondának született, így néz ki:

Annabelle Jefferson, a 44 éves nő, jogi útra tért, hogy kártérítést követeljen szüleitől, amit rendkívül szokatlan ok vezetett be. Jefferson asszony ugyanis úgy véli, hogy szülei felelősséggel tartoznak azért, mert ő csúnyának született. Őt teljes mértékben meggyőzte arról, hogy ez a tény azonnali és káros hatással volt az életére, amelyet tönkretett és folyamatosan hátráltat.

 

 

 

Az ő meglepő és vitatható érvrendszerében, Annabelle azt állítja, hogy szülei kötelesek 2 millió dollár kártérítést fizetni neki. Ez a szokatlan per rávilágít arra, hogy milyen mélyen érintette őt saját külsejével kapcsolatos küzdelme, amelynek következtében szülei ellen fordult, akiket úgy véli, felelősek azért, amiért csúnyának született. Jefferson asszony szerint a szülei tönkretették az életét azzal, hogy nem biztosítottak számára esztétikailag vonzó megjelenést.

Jefferson1

„A szüleim olyan iszonytatóan rondák, hogy egész egyszerűen kegyetlenség volt tőlük, hogy gyereket vállaltak. Meg kellett volna tiltani nekik, hogy reprodukálják önmagukat. Sőt, szerintem egy olyan kormányprogramra lenne szükség, amelyen keresztül sterilizálnák a csúnya embereket, vagy valamilyen módon ellehetetlenítenék a gyerekvállalásukat” – nyilatkozta a hölgy.

Annabelle Jefferson meggyőződéssel állítja, hogy a nem kívánatos külső megjelenése közvetlenül hozzájárult mindkét házasságának kudarcához. Úgy véli, hogy a személyes vonzereje hiánya miatt mindkét házassági kapcsolata a csődbe jutott, ami tovább súlyosbította az életében jelentkező negatív hatásokat. Jefferson asszony ragaszkodik ahhoz, hogy szülei kompenzálják őt a szenvedéseikért, és hiszi, hogy mihamarabb meg kell fizetniük a járandóságát.

annabelle jefferson3

„Az első válásom során az exférjem azt mondta a bírónak, hogy minden reggel, amikor meglátta az arcomat, szó szerint elhányta magát. A második férjem gyakorlatilag vak volt, de egy sikeres szemműtét után visszanyerte a látása 40 százalékát. A következő héten bejelenetette, hogy válni akar”

Annabelle Jefferson életének legfájdalmasabb időszakai mélyen beégették emlékezetébe. Úgy gondolja, hogy a szülei és a genetikai örökségük, amely visszataszító külső jegyeket hagyott rajta, hibásak ezekért a traumákért. A rá háruló érzelmi terhet kizárólag szüleinek és örökített tulajdonságainak tulajdonítja, melyek szerinte alapvetően rontották el az életét.

Ezen tapasztalatok, valamint az őket kísérő fájdalom és frusztráció hajtja őt arra, hogy szembe szálljon a csúnya emberek szaporodásával. Jefferson asszony azt tervezi, hogy létrehoz egy egyesületet, amely azoknak a személyeknek ad hangot és támaszt, akik hozzá hasonlóan küzdenek az extrém ronda külső megjelenésükkel.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?