Celeb / Híresség

Istenes Bence a vereség után: Jenő ordenáré dolgokat ordított meccs közben, nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele – videó

Forrtak az indulatok Istenes Bence és Rácz Jenő között a Sztárbox elődöntőjében. A Blikk is megírta, hogy végül pontozással a sztárséf nyerte a bokszmeccset, ám a műsorvezető nem hagyta szó nélkül azt, ami szerinte a ringben történt.

 

 

 

A meccs után először Rácz Jenő nyilatkozott, és elmondta, hogy egy-egy kemény ütést ő is elszenvedett, s érezte, hogy bajban lenne, ha többet kapott volna. Hozzátette: volt mocskolódás is, de szerinte „ilyen a boksz”. Rácz Jenő egyébként Istenes Bencének és a csapatának is gratulált.

Pici mocsok is benne volt a mérkőzésben, mert azért adtunk egymásnak, ahol csak tudtunk, amikor csak lehetett. Ilyen a boksz. Ez is egy műfaj

– mondta a sztárséf.

Istenes Bence is megszólalt a mérkőzés után. A műsorvezető először nem igazán akart kezet fogni a sztárséffel annak győzelme után, ám végül megtette. Bence azt mondja, nem sportszerűtlenségből tett ilyet.

„Félreértés ne essék, mielőtt bárki elkezd támadni, hogy nem akartam a Jenővel kezet fogni, de olyan ordenáré dolgokat ordított egész meccs közben, nem tudom, lehetett-e hallani… Szerintem nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele” – mondta Istenes Bence, majd ránézett Rácz Jenőre, azt kérdezte tőle, hogy „mi van?!”.

A tévés a pontozók döntését nem akarta bírálni, azt mondta, vissza kell majd néznie a meccset.

Mint megírtuk, Rácz Jenő csúnyán nekiment Istenes Bencének, aki megosztott olyan rasszista kommenteket is, amiket a rajongói a sztárséfről írtak. Később a műsorvezető elnézést kért a hibájáért a nyilvánosság előtt, valamint Jenőnek is üzent, ám az nem válaszolt neki. Bence azt állította, nem olvasta el figyelmesen a kommenteket, s vállalta a felelősséget a hibájáért.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?