Celeb / Híresség

Még csak 22 éves, de már saját vállalkozását vezeti Rékasi Zsigmond

Még nagyon fiatal, ám mégis saját vállalkozása van, és anyagilag teljesen független Rékasi Károly és Détár Enikő fia, Zsigmond.

 

 

 

Rékasi Zsigmond meglehetősen hamar függetlenné vált a szüleitől, ugyanis 22 évesen már a saját vállalkozását vezeti. Elmondása szerint azonban szüleinek rengeteget köszönhet azért, hogy eljutott idáig.

„Minden értéket a családomtól kaptam, ők indítottak el ezen az úton. Tőlük tanultam, és támogattak, az ambíciómat és az eltökéltségemet is mindig támogatták ebben a témában” – árulta el a fiatal fiú, aki sokat utazott haza éjszakánként tömegközlekedéssel, és ilyenkor rendszeresen védett meg nála gyengébbeket és fiatalabbakat. Ezért is indította el 2021-ben a vállalkozását, mely a védelemmel foglalkozik.

„Mivel sokrétű a munkánk ezért nagy segítség, hogy olyan emberekkel dolgozhatok, akik szintén ambiciózusak, és nagy teherbírásúak. Valamit a barátaimat is úgy válogatom meg, akiktől tanulhatok valamit, vagy segítségemre lehetnek a fejlődésben” – mesélte a Borsnak Zsigmond.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?