Életmód, Érdekes

Feltöltése után nem volt elégedett, nagyobb ajkakat akart

Ha túlzásba viszik a szájfeltöltést, Vienna Würstel az élen jár a sorban: a spanyol nő olyan hatalmas ajkakat csináltatott magának, hogy már alig tud enni és inni.

 

 

 

I've had so much filler I'm more lips than human - trolls say I look like a duck, but I want them even bigger | Daily Mail Online

Vienna Würstel képeit az internet ámulattal nézi, hiszen jelenleg 30 milliliter hatóanyaggal van feltöltve az ajka. Fontos megjegyezni, hogy az átlagos ajakfeltöltésnél általában csak egy vagy maximum két milliliter hatóanyagot használnak az orvosok. A spanyol nő magát csak “plastic fantastic”-nak nevezi, és lelkesedik a szépségért és a plasztikai műtétekért. Nemrégiben azonban a képeit elkapta az internet népe, és trollok, utálkozó kommentek árasztották el Instagram- és TikTok-oldalát.

Vienna egyik bejegyzésében elárulta, hogy már nehezen tud inni és enni, de nem szándékozik abbahagyni a szájfeltöltést, sőt, tervezi további ajakduzzasztó beavatkozásokat. Még a kritikák sem tántorítják el a további műtétektől: bár kacsának nevezik, Vienna legnagyobb álma az, hogy még nagyobb legyen a szája – áll a Brightside cikkében.

A követői között nem csak gúnyolódók vannak; sokan aggódnak, hogy valami baja lehet a fiatal nőnek. Néhányan attól tartanak, hogy a feltöltés bármely pillanatban félresikerülhet, de Vienna megnyugtatta őket: minden beavatkozás biztonságos, és örömet okoz neki. Kiemelte, hogy az orvosai magasan képzettek, és minden szükséges biztonsági intézkedést megtesznek.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?