Életmód, Érdekes

A szerelmüket még a szülők sem tudták megakadályozni. Egyáltalán nem érzékelik a 41 éves korkülönbséget

A 19 éves nő 42 évvel idősebb férfihoz ment feleségül – a szülei kihívták a rendőrséget, amikor először találkoztak vele.

 

 

 

A 19 éves Audrey Cheyenne-Smiley Moon a katonai rendőrség tagja, és 2020. január 9-én ismerte meg férjét, a 61 éves Kevint egy társkereső oldalon. A köztük lévő 42 éves korkülönbség ellenére a lányt már első perctől vonzotta a férfi bemutatkozása a profilján, amiből kiderült, hogy veterán, és korábban ő is a katonai rendőrségnél dolgozott.Miután már néhány hónapja beszélgettek online, hivatalosan is egy pár lettek, és mindketten szerelmet vallottak. 2020 júliusában személyesen is találkoztak, és ekkor került sor köztük az első csókra is.

Kevin korábban 19 évig volt házas, és két gyereke van, az egyik 16, a másik 23 éves. A gyerekei támogatják apjuk kapcsolatát, és örülnek, hogy ilyen boldognak látják. Mivel Kevin idősebb Audrey szüleinél, akik 38 és 43 évesek, a lány kezdetben titokban tartotta előttük a kapcsolatukat. Tavaly augusztusban azonban végül úgy döntött, hogy elmondja nekik, és bemutatja Kevint a családjának. „A családom eleinte rendkívül ellenségesen fogadta őt, mert nem a megfelelő módon közöltük velük a hírt.” – mesélte Audrey. „Három napig minden alkalommal kiabáltak vele, amikor meglátogatott, és mindent megtettek, hogy elmondják neki, milyen rettenetes dolog, hogy szeret engem.

De lenyelte és azóta bebizonyította számukra is, hogy igazán szeret engem. Idegenek nem szóltak meg minket, csak megbámultak, de általában nem törődünk velük, csak magunkkal foglalkozunk” – nyilatkozta Cheyenne-Smiley Moon.
2021. augusztus 1-én a pár összeházasodott egy kis nevadai kápolnában., most a jövőjüket tervezik. Szeretnének két kutyát és gyerekeket, közben a házukat is tervezgetik. A férfi jövőre nyugdíjba megy, így ő maradna otthon a gyerekekkel és végezné a házimunkát, mellette a fiatal nő nyugodtan dolgozhatna. Addig is külön élnek, mert Cheyenne-Smiley Moon még a Közel-Keleten dolgozik.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?