Életmód

“Évek óta nem borotválkozom, a szőrös testemmel több tízezer dollárt keresek havonta, és a barátom imádja.”

Sok nő számára a szőrös test tabutéma, hiszen ezt gyakran nőietlennek és csúnyának tartják. Ez a nő azonban úgy döntött, felhagy testének borotválásával, ezzel pedig nagyszerű példát szolgáltat az önkifejezés és az egyéniség fontosságára. A negatív vélemények ellenére, melyekkel szembe kell néznie, döntésének, hogy megtartja testszőrzetét, végül pozitív következményei lettek. Rájött, hogy a szőrös testével rengeteg pénzt is kereshet, bizonyítva ezzel, hogy a szokatlan szépséget is lehet ünnepelni, sőt akár pénzzé is lehet tenni.

 

 

 

Calita borotvamentes élete rég kezdődött.

Calita elhatározta, hogy ezentúl ünnepelni fogja a testszőrzetét, és szembemegy a társadalmi elvárásokkal, ami a szépséget illeti. 3 évvel ezelőtt úgy döntött, többé nem borotválja sem a hónalját, sem a bikinivonalát, azóta pedig egyre jobban megerősödött a döntésében.

Az elfogadás és önszeretet útját Calita TikTokon mutatja be @calitafire3 név alatt. Videókat oszt meg szőrös testéről, és elmondja, miért találja felszabadítónak, hogy ő egy “szőrös nő”.

Briliánsan vág vissza a kritizálóknak, akik szerint a testszőrzet nem normális dolog.

TikTokon és Instagramon Calita megkérdőjelezi a bikinivonal létjogosultságát, szerinte ez csupán egy “társadalmi konstrukció”, amit ő nem vesz figyelembe. Úgy véli, fontos, hogy megszabaduljunk a társadalmi elvárásoktól, és olyannak szeressük testünket, amilyen.

Platformjain Calita visszavág a kritizálóknak, akik nem értenek egyet azzal a döntésével, hogy felhagyott a borotválkozással. Az olyan kommentekre válaszul, hogy a párja biztosan utálja a szőrét, azt felelte, hogy a párja valójában imádja, és ez semmilyen hatással nincs a kapcsolatukra.

Ahogy mondta: “Nem tudom, miért aggódtok annyira amiatt, hogy ő mit gondol.”

A testszőrének rengeteg előnye lett.

Egy másik posztban hozzátette: “A barátom imádja a testszőrzetemet.” Világos, hogy a bátor nő kicsit sem bánta meg a döntését, hogy elhajította a borotvát.

Mottója az egyik videójában is elhangzik: “Testszőrzet, nem érdekel.”

Ő nevet utoljára, mikor elárulja, mennyit keres ezzel.

Bár rengeteg kritikát kap, Calita teljesen pozitív a saját testét illetően. Azt állítja, a szőrös testével elég szép bevételre tesz szert, havonta több tízezer dollárt keres.

Calita elmesélte azt is, hogy a vágya egy olyan magazin, melyben szőrös nők szerepelnek, és alig várja, hogy nekifoghasson a munkának.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?