Celeb / Híresség

Gáspár Virág levetkőzött, megmutatta csodálatos alakját:

Gáspár Virág, Gáspár Győző és Gáspár Bea kisebbik lánya, egy lenyűgöző átalakuláson ment keresztül az elmúlt évben. A Bors magazinnak adott interjújában mesélt a motivációról és a fogyás útjáról, amelyen 2020 nyara óta jár.

 

 

A változás útja akkor kezdődött, amikor Virág elhatározta, hogy leadja a felesleges kilókat. „Ösztönzött a testvérem átalakulása, de legfőképp a szerelem. Krisztián egy jó testalkatú, helyes fiú, és nem akarok ‘kilógni’ mellőle” – mondta Virág. Eddig 20 kilót fogyott, és még 10 kiló a cél.

Virág megosztotta, hogy nem sanyargatta magát, csupán tudatosabban étkezett. Elhagyta a szénhidrátokat, húsok mellé inkább salátát fogyasztott, és beiktatta az életébe a testmozgást. „Igazából azzal indult az egész, hogy elkezdtem kisebb adagokat enni” – mesélte. Az alkoholfogyasztást is teljesen abbahagyta, és szinte csak vizet iszik.

A fogyás nemcsak Virág életében hozott változást, de párjára, Krisztiánra is hatással volt. „Krisztián mostanában többször is mondta, hogy úgy fogyok, hogy a végén lecsapnak a kezéről” – mondta nevetve. Hozzátette, hogy Krisztián már a fogyás előtt is szerette őt, és büszke rá, hogy a változás ellenére is szereti.

Virág története inspiráló példaként szolgálhat mindazoknak, akik hasonló úton járnak. Megmutatja, hogy a személyes motiváció, mint a szerelem és a családi példa, nagy segítség lehet a fogyásban.

Virág átalakulása nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is pozitív változást hozott az életébe, amihez Krisztián támogatása is hozzájárult. Az interjúból kiderül, hogy a fogyás nem csak a testi, hanem az érzelmi és kapcsolati életet is javíthatja.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?