Életmód

A férjem támogatja, hogy más férfiakkal randizzak, és még segít is megtalálni a megfelelőt

A különböző párok különböző módon töltik együtt az időt. Egyesek inkább sétálnak együtt, mások – sorozatot néznek, de ez a házaspár túllépett a normálisnak mondható dolgokon, mert közös tevékenységük az, hogy a feleségnek férfiakat találnak, akikkel randizhat.

 

 

 


Alexandra Le Tissier modell és férje, Mitch már több mint 10 éve vannak együtt. A férfi megadja neki a szabadságot, hogy használjon egy társkereső alkalmazást és találkozgasson más férfiakkal, amíg a férfi egyetért a választásával. Kapcsolatukban másfajta bizalom uralkodik.

Alex, aki még mindig nagyon szerelmes a férjébe, új kapcsolatokat akart kialakítani egy társkereső applikáción, és ehhez kérte Mitch engedélyét, aki 32 éves. A férfi azonnal igent mondott. „Még nem is néztem végig az összes egyezést. Nagyon szigorú tudok lenni” – magyarázta Alex. „Kiválogatom az embereket, attól függően, hogy például milyen a hajkoronájuk és milyen idősek. Szóval ez elég szórakoztató tapasztalat volt.”

A pár boldog az új párkapcsolati megállapodásukkal, de némi kritikával szembesültek, miután Alex megosztotta a Twitteren a társkereső alkalmazással kapcsolatos kalandját. Néhányan írtak Mitch-nek, és arra biztatták, hogy ő is csatlakozzon a társkereső alkalmazáshoz anélkül, hogy a felesége tudna róla.
„Nagyon vicces, hogy az emberek azt gondolják, hogy csak úgy megteszem, anélkül, hogy szólnék neki – és aztán kiposztolom a Twitteremre. Az emberek furcsák” – mondta a nő. „Szerintem ez egy kicsit gyanús volt.”

Alex már alig várja, hogy több partnerrel több szórakozást találjon szerelmi életében, de annak is örül, hogy a társkereső alkalmazások segítettek neki és Mitch-nek közelebb kerülni egymáshoz párként.

Örülünk, hogy ez a pár megtalálta a boldogsághoz vezető egyedi utat.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?