Celeb / Híresség

Kulcsár Edina könnyes szemmel árulta el: kórházba került a férje, G.w.M

Kulcsár Edina az új valóságshow-műsoruk drámai kezdést vett. Az első epizódjában mesélt arról, hogy már napok óta kórházban van férje, G.w.M. Felesége szerint depresszióval küzd, elérzékenyülve mesélt róla, mi a baj.

 

 

 

Mint, ahogy arról a Blikk is beszámolt, Kulcsár Edina bejelentette, hogy egy új valóságshow-t indítanak csatornájukon, az első adásban pedig már rögtön egy komoly témával indítottak.

Kulcsár Edina az adást az autójából indította, majd rövid időn belül felvázolta, hogy jelenleg épp G.w.M-hez tart a kórházba, aki már 3 napja bent van, mivel súlyos problémákkal küzd. Az egykori szépségkirálynő szerint az egészségügyi problémák mögött lelki eredetű okok állnak:

„Nagy a baj, bár remélem, hogy nem sokáig, és megoldódik minden. Szóval Márk kórházba került pár nappal ezelőtt. Én azt gondolom, hogy egy elég komoly út előzte ezt meg.” – osztotta meg a történteket Kulcsár Edina az első epizódban, majd kiemelte:

„Én azt vallom, hogy minden betegségnek lelki okai vannak, így ez szerintem nála is fent áll. Hosszú hetek óta depresszióban van, és elég mélyen volt”

– mesélte Edina, majd hozzátette, hogy bár Márk azt állítja, hogy jól van szerinte csak elnyomja magában a problémákat. Végül könnyekkel küzdve vallotta be:

„Eléggé megvisel, hogy oda bekerült.”

Kiemelte, hogy nagyon rossz számára látni, hogy min megy keresztül férje, és ő nem tud rajta segíteni. Majd azt is elárulta, hogy akár G.w.M karrierje is rámehet a betegségére.Bevallotta, hogy volt már, hogy sírva könyörgött férjének, hogy szedje össze mindén erejét és másszon ki az ágyból.

A videó folytatásában Edina bement a kórházba a rapperhez, aki maga is elmondta, hogy mi történt pontosan vele. Hirtelen rosszul lett egyik este, a bal füle egyensúlyérzékével történt valami, ami miatt nagyon erősen szédült, és egy alkalommal el is esett, ez volt az a pillanat, ami után már nem mert többet kimászni az ágyból.

A rapper megosztotta, hogy attól tart, hogy a jobb oldalára is rámegy a betegség, ami azért aggasztja nagyon, mert erre rámehet a zenész karrierje is.

“Rámehet a koncertezésre is, most 50-50% a karrierem.” – mondta.

Mivel a videót Edina csak az előfizetők számára töltötte fel, ezért ez nem elérhető mindenki számára.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?