Celeb / Híresség

Gáspár Győző nagyot villantott: közel kétmilliós szettben szurkolt a Fradinak – „Ha már dühíti az embereket, hogy ilyen drága övem van, akkor vegyék meg!”

Ha divatról van szó, nem számít a pénz! Méregdrága ruhákban, közel kétmillió forintot „viselve” tűnt fel Gáspár Győző a Mokka stúdiójában és a Ferencváros futballcsapatának mérkőzésén is.

 

 

 

Sokan kiszúrták, hogy egy itthon nem is kapható, 458 ezer forintos Hermés övben szurkolt kedvenc csapatának a showman, amire – bevallása szerint – jó oka volt. Győzike maga is megdöbbent a kiegészítő árán, ám nem a francia luxusmárka terméke volt az egyetlen drága holmija aznap, hiszen például a cipője 1,2 millióba került.

– Múlt héten volt Győző-nap. Ezt az övet a legjobb barátomtól kaptam a névnapomra, Bécsből hozta nekem. Fogalmam sem volt, hogy ennyibe kerül! Azért hordom minden meccsre, mert a piros a győzelem színe. Azt mondják, mindig kell legyen rajtunk valami piros, ha szerencsét akarunk az életben. Ha valakit nagyon érdekel, hogy mennyibe került, ami rajtam volt… akkor az ingem negyvenkilencezer forint volt, a nadrágom tizenötezer, a cipőm viszont külföldön vettem, az egy eredeti Louboutin. Nekem nincsen milliókat érő óragyűjteményem, viszont van családom, inkább rájuk, a lányaimra költöm a pénzemet – szögezte le a showman, aki annyira megdöbbent az ajándéka árán, hogy azt rögvest fel is ajánlotta jótékony célra.

Ha már dühíti az embereket, hogy ilyen drága övem van, akkor vegyék meg!

– Felajánlom a Heim Pál Gyermekkórháznak az árát. Aki elsőként jelentkezik, elutalva a Heim Pál Alapítványnak a 458 ezer forintot, azé az öv– mondta magabiztosan Győző, aki mindig is szerette a fényűzést, és sosem foglalkozott az irigy emberek véleményével. Nemrégiben például egy 100 milliós McLaren sportkocsi mellett pózolt.

De vajon miért ilyen drága egy öv vagy egy cipő? Kiss Márk divattervező elárulta, a dizájner termékek remek befektetésként szolgálnak, ráadásul prémium minőségűek.

– Ezeknek a termékeknek presztízsértékük van. A Hermés egyébként is a luxuskategória csúcsa. Tradicionálisan bőr termékekkel foglalkoznak, drága, minőségi anyagból, kézzel készül minden egyes darab – árulta el a szakember, aki hozzátette: ezekhez a termékekhez nem egyszerű hozzájutni, hiszen a legtöbb esetében hosszú várólisták vannak, a vásárlók körébe pedig kifejezetten nehéz bekerülni.

A stylist szerint érdemes ilyen luxustermékeket vásárolni, hiszen olyan prémium minőségűek, hogy akár egy életen át, vagy két generáción keresztül is viselhetjük őket. Persze, ezt csak azok engedhetik meg maguknak, akiknek telik rá.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?