Életmód

„Minden egyes alkalommal, amikor belenézek a tükörbe, szerelmes vagyok” – Tényleg itt tart az emberiség? Ez a lány óriási betűkkel varratta a homlokára a párja nevét, mert szerelmes

Egy fiatal tiktoker, Ana Stanskovsky úgy döntött, a legjobb módja annak, hogy kimutassa, hogy szerelmes, ha a homloka közepére varratja óriási betűkkel barátja nevét. Óriási döbbenetet váltott ki a nézőkből a tetoválás folyamatairól feltöltött videó a TikTokon.

 

 

 

Még csak két napja töltötte fel Ana a TikTok-csatornájára a videót, amiben bemutatja, hogy hogyan tetováltatta az arcára a barátja, Kevin nevét, de már több 17,5 milliós megtekintés van rajta.

A kommentszekcióban sokan hitetlenkedve kritizálták a látottakat, míg mások egyértelműen kijelentették, hogy ezt a lépést még meg fogja bánni Ana.

@anastanskovsky

My new face tattoo ❤️

♬ original sound – Ana stanskovsky


„Mindenki azt mondja nekem: ‘Meg fogom bánni’, de minden egyes alkalommal, amikor belenézek a tükörbe, szerelmes vagyok” – válaszolta a tiktoker a kritikus hangokra. Majd kifejtette:

„Imádom a tetoválásomat, és imádom a barátomat is” – szögezte le Ana a videóban, majd hozzátette, hogy szerinte ha szeretünk valakit, azt meg kell mutatnunk, bizonyítanunk kell. Sőt, Ana nemcsak saját magát védte meg a videókban, de másokat is arra biztat, hogy kövessék a példáját.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?