Egyéb

Keresi az igazi szerelmet a világ legnagyobb szájú nője

Andrea Emilova Ivanova, a bolgár származású 25 éves nő, aki a világ legnagyobb szájú nőjeként ismert, egyedülálló személyiség a mai világban. Az interneten rengetegen figyelik és több százezer férfi bombázza üzeneteivel, mégis kihívást jelent számára, hogy megtalálja az igazit.

 

 

 

Az online platformokon, legyen az közösségi média vagy társkereső oldalak, Andrea figyelmet keltő megjelenése miatt számos férfi próbálkozik nála. Üzeneteik tömegei jönnek és mennek, a férfiak százezrei próbálnak lenyűgöző, figyelemfelkeltő vagy akár flörtölő megjegyzésekkel elérni valamit. Ám Andrea, annak ellenére, hogy számtalan üzenetet kap, mégsem találja meg azt a különleges személyt, aki megfelel az elvárásainak és aki tényleg értékeli őt, nem csak a külseje miatt.

48393266 136a33a946d70e9d47699ba905fde904 wm

Andrea komolyan veszi a megjelenését, és elkötelezett a szépségápolás iránt. Eddig nem kevesebb, mint 8 és félmillió forintot költött különféle szépészeti beavatkozásokra, többek között ajakfeltöltésekre is, ami hozzájárult a lenyűgöző szájának kialakításához, amivel ismertséget szerzett. Andrea nemcsak a külső megjelenésére fordít nagy figyelmet, hanem elkötelezett a saját egyedi stílusának és személyiségének a kifejezése iránt is.

Andrea Emilova Ivanova, a világ legnagyobb ajkú nője, minden hónapban hialuronsav injekciókat kap ajkaihoz, hogy biztosan fenntartsa vezető pozícióját ezen a területen. A 25 éves bolgár hölgy már 43 különböző szépségkezelésen ment keresztül, melyekre összesen 20 ezer fontot, ami a mai árfolyamon több mint 8 és félmillió forintnak felel meg, költött el.

48393282 6b7ad5300ccc443d27801dcb81adc6ef wm

Az utóbbi esztétikai beavatkozásakor, amit az arccsontján végeztek, négy új hialuronsavas injekciót is kapott a finomítás érdekében. Ez a beavatkozás azonban nem volt elég a számára, mivel az ajkainak méretével még mindig nem volt teljesen elégedett, annak ellenére, hogy folyamatosan feltöltötte őket. Az a célja, hogy még nagyobb ajkakkal rendelkezzen a jövőben. Tudja azonban, hogy ez a döntése sok férfit elrémíthet, mivel nem mindenki ért egyet az ilyen méretű ajkak esztétikai vonzerejével.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?