Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Itt a vége, betelt a pohár❗ Gáspár Győző feljelenti Curtist a „patkányozás” miatt

A showman és Curtis között már egy ideje feszült a helyzet, ám Győző szerint Széki Attila most túllépett egy határt, ezért a rendőrséghez fordul.

 

 

 

Az egész történet azzal kezdődött, hogy Győzike elkezdett járni a Ferencváros mérkőzéseire, elmondása szerint megszerette a focit, főleg azt a hangulatot, ami a meccseken szokott lenni.

A zöld-fehérek egyik Debrecen elleni meccsén azonban a Loki-szurkolóknál elszakadt a cérna és sértő rigmusokkal adtak hangot nemtetszésüknek a showman jelenléte miatt. A történtekre Széki Attila, vagyis Curtis is reagált, aki egyébként híresen kötődik az Újpest csapatához.

Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások

– írta akkor a rapper, akivel ezután megindult az üzengetés, ami egyébként elsősorban Győzi feleségével, Gáspár Beával okozott feszültséget.

A dolog már éppen kezdett elcsitulni, ám vasárnap összecsapott a Ferencváros és az Újpest, a meccsen pedig ismét részt vett Győzike, méghozzá a Fradi lelátóján. Az újpesti ultrák nyomdafestéket nem tűrő módon üzentek egy molinóval Győzinek, aki azonban maga is hergelte az összegyűlteket.

A történteket nézve pedig Curtis ismét úgy döntött, hogy megosztja a véleményét:

Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem b*szt*t!

– írta a Facebookon.

Az események ekkor fajultak el annyira, hogy Győzi úgy döntött, bevonja a rendőrséget

A showman kedden személyesen megy el a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen – tudta meg a Mandiner. Mint írják, azzal nincsen semmi problémája, hogy a vasárnapi Fradi-Újpesten a vendégszurkolók ízléstelen transzparenst feszítettek ki vele kapcsolatban, szerinte még ez is belefér egy focimeccsen. De a gyűlöletkeltés, a gyűlöletbeszéd már nem.

Megmondom őszintén, én már félek

– mondta a lapnak Gáspár Győző, és így folytatta: „Huszonnégy éve vagyok közszereplő, de ilyet korábban még nem éreztem. Tegnap este elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon, és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok.”

Gáspár Győző szerint Széki Attila tehet róla, hogy ilyen szinten elfajultak a dolgok:

Átlépett egy határt, amit nem szabadott volna

– közölte. „Lehet üzengetni, poénkodni, én is értem a viccet, de az, hogy patkánynak nevezett, ezzel minden határt átlépett. Nem csupán sértő, gyűlöletkeltő is, amit írt.”

„Emberek vagyunk. Mások a politikai nézeteink, más csapatnak drukkolunk, de ezt a helyzetet kellő intelligenciával lehet kezelni. Arra viszont, hogy Győzőt megalázza, megszégyeníti és patkánynak nevezi, nincs mentség! Interneten már megtettük a rendőrségi feljelentést gyűlöletbeszéd miatt, s mindezt személyesen is megtesszük. Emberek! Nekem két lányom van. Ne jussunk már el oda, ebben az amúgy is zavaros világban, hogy attól kelljen félni, hogy Győzőt vagy valamelyik gyerekemet atrocitás éri, netán megverik. Győzőről mindenki tudja, hogy showman, egy vicces ember, az a dolga, hogy szórakoztasson. És szeretik is ezért. De ez az uszítás, ami most megy, ijesztő. Most jött el a pont, hogy ennek véget vessünk, ezért fordulunk a rendőrséghez!” – tette hozzá az ügyhöz Gáspár Bea, Győzi felesége.
forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?