Életmód, Érdekes

Mária egy afrikaihoz ment feleségül. Gyermekeik szépsége rabul ejti a járókelőket szinte mindenhol

Bár sokan nem láttak nagy jövőt kapcsolatukban eleinte, mára egy gyönyörű családot hoztak létre. Mária, aki Rosztovban él, néhány évvel ezelőtt elhatározta, hogy minden tőle telhetőt megtesz, hogy Lubinda Haabazokkal, a zambiából származó férfival élje le az életét, akibe munka során szeretett bele.

 

 

 

Nem kétséges, hogy a „nemzetközi” párok száma növekszik mostanság. Megismerkednek a világ különböző tájain, és a jelentős kulturális különbségek ellenére családot alapítanak. Ez volt a helyzet Mária és Lubinda esetében is – egy orosz nő és egy afrikai férfi, akik eldöntötték, hogy minden kihívás és különbség ellenére közösen hoznak létre egy családot.

ivd

Habár kezdetben nem sok sikert jósoltak kapcsolatuknak, mára egy gyönyörű család lett belőlük. Maria Gulyaeva Rosztovban, Oroszországban élt és mint közgazdász dolgozott. Az élet azonban egy fordulatot vett, amikor Lubinda Haabazok, a zambiai férfi megérkezett a cégéhez, ahol elkezdett dolgozni.

Maria és Lubinda rögtön egymásba szerettek. Minden szabad időt együtt töltöttek. Ami először barátságnak tűnt, de idővel kiderült, hogy mindketten a másikba szerelmesek.

ivd2

Bár kezdetben sokan kételkedtek kapcsolatukban, a távolság, vallás és bőrszín ellenére Maria és Lubinda úgy érezték, hogy együtt kell lenniük. Amikor mások ferdén néztek rájuk, megvonták a fejüket és semmibe vették őket, a szerelmesek nem engedték, hogy ez zavarja őket.

Idővel Maria úgy döntött, hogy Zambiába költözik. Nem is sejtette, hogy találhat egy másik országot, ahol olyan gyorsan otthon érzi majd magát, mint ott. Ez a döntés az élete egyik legjobb döntése lett. Ma Lubinda boldog felesége Maria. A párnak két gyermekük van: egy 8 éves lány, Kira és egy 4 éves fiú, Kevin.

ivd22

Bár eleinte kevesen jósoltak sok jót kapcsolatuknak, mára egy csodálatos kis családdá váltak. Maria gondoskodik a gyerekekről és egy blogot vezet, míg Lubinda a kormánynak dolgozik. Szeretik megosztani mindennapjaikat és boldog pillanataikat az Instagramon.

ivd222




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?