Celeb / Híresség

Tegyen félre mindent – Megjelent Kiszel Tünde 2024-es naptára: a borítón dögös Barbie babaként feszít a díva!

Kiszel Tündét az ország naptárdívaként ismerhette meg és most sem hagyta cserben a rajongóit: dögös Barbie babaként pózol a 2024-es kiadás címlapján.

 

 

 

Kiszel Tünde 60 felett is kirobbanó formában van, és egy pillanatra sem pihen meg. A naptárdíva hol forgat, hol fotózásokra jár, hol a lányának, Donatellának szurkol a Dancing with the Starsban. Tünde mindenben támogatja a gyermekét, aki ki akar lépni az édesanyja árnyékából és saját karrierbe kezdeni.

Az már biztos, hogy Donatella a szépségét az anyukájától örökölte, hiszen a díva 63 évesen is elképesztően csinos alakkal büszkélkedhet el. Mint ahogy minden év őszén, úgy idén is beharangozta, hogy készül a vadiúj naptára 2024-re, a rajongók pedig már tűkön ülve várták, hogy ezúttal milyen tematikára épül majd a fotósorozat. Tünde a legújabb Instagram-posztjában egy kis bepillantást engedett ebbe: Barbie babaként, talpig rózsaszínben feszített a csinos szőkeség.

– Nagyon boldog vagyok, hogy végre megjelent a 2024-es exkluzív falinaptáram! Az idén 100 éves DISNEY adta az ihletet a jövő évi naptáramhoz! Korábban már volt hasonló stílusú, mesehősök tematikájú naptáram. A nagy sikerre való tekintettel megálmodtuk és elkészítettük a fantasztikus Stábommal a mesehősök, part two Kiszel Tünde naptárat! Nektek tetszik a borítókép? Nagyon örülök, hogy már 23 éve minden évben megjelenik a híres naptáram! Hálás vagyok profi és kreatív Csapatomnak! Csodálatos Emberek, már évek óta segítenek nekem, élmény Velük a közös munka – olvasható a kicsit sem átlagos kép mellett.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?