Celeb / Híresség

Schobert Lara énekesnőként debütál: óriási hírt jelentett be – videó

Schobert Lara énekesnői babérokra tör, vadiúj dalt fog kiadni.

 

 

 

Majdnem négy éve már, hogy Schobert Lara szerepelt az Álarcos Énekesben, ahol a nyomozók alig tudták leleplezni a kilétét az énekhangja miatt. A fiatal lány elmondása szerint maszk nélkül nem mert volna kiállni a színpadra, mert nem volt elég önbizalma. Hiába szeretett énekelni kiskora óta, nem érezte olyan jónak magát, hogy a későbbiekben is a zenével foglalkozzon.

EZ IS ÉRDEKELHET:

– Bár nagyon szeretek énekelni, és hatalmas élmény volt szerepelni a műsorban, egyelőre nem tervezem, hogy a későbbiekben is foglalkozzak a zenével. Talán ha kicsit több önbizalmam lesz, akkor újra hallhatnak még énekelni – árulta el korábban lapunknak Lara.

Most azonban úgy tűnik, meggondolta magát, ugyanis egy hatalmas hírt jelentett be a követőinek: hamarosan megjelenik egy dala Nyári Kálmánnal közreműködve. Egy kis részletet már Rubint Réka is megosztott belőle a közösségi oldalán, a büszkeségét pedig ha akarná, se tudná leplezni. Az új szám részlete és Lara énekhangja ide kattintva hallgatható meg egy jobbra klikkelést követően.

– Szívből gratulálok Kicsi Kincsem!!! Nagyon szeretünk és nagyon büszkék vagyunk Rád! – örvendezett az édesanya a dalpremier miatt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?