Celeb / Híresség

Berki Mazsi és leendő anyósa között hatalmas az összhang: „A kislányom, Emma is imádja, Mamának szólítja őt”

Berki Mazsi a párjával, Zoltánnal még nem jelent meg a nyilvánosság előtt, de a leendő anyósa feltűnt a vasárnap induló RTL Sztárbox mérlegelésén. Az üzletasszony elárulta, Éva nagy segítségére van most, hiszen a felkészülés utolsó szakaszában naponta kétszer is edzése van. Az asszony vigyáz ilyenkor Emmácskára, aki Mamának szólítja őt és nagymamaként is tekint rá.

 

 

 

– Én vagyok Mazsikám leendő anyósa, Éva – mutatkozott be a Blikk munkatársának az asszony, aki figyelemmel kísérte, amint Berki Krisztián özvegye és vasárnapi ellenfele, Megyeri Csilla mérlegre lépnek. – Már egy hete itt vagyok a kis családunkkal, segédkezem a háttérben. A fiam dolgozik és a Sztárboxra való felkészülés miatt Mazsinak is sok ideje elmegy az edzéssel, ezért én segítek most nekik. Hatalmas szeretettel vagyok mellettük, szívvel-lélekkel szurkolok Mazsinak.

Az üzletasszonynak a jelek szerint a férje tavalyi halála után sikerült teljesen új életet kezdenie. Azzal, hogy Zoltán mellett új fejezetet nyitott, ő és a lassan kétéves kislánya, Emma Katerina is olyan családban élhet, amilyenre mindig is vágyott.

– Nagyon jó a kapcsolatunk, megmondom őszintén, ilyen anyóst kívánok mindenkinek, ő a legjobb a világon. Az anyósokat illetően mindig szerencsém volt – jelentette ki határozottan Mazsi. – Hatalmas közöttünk az összhang, sok mindenben hasonlítunk. Éva szintén lelkis, spirituális beállítottságú ember, ezért jól megértjük egymást. A kislányom, Emma is imádja, Mamának szólítja őt. Azért jött most hozzánk, mert már reggel és délután is vannak edzéseim, édesanyaként pedig nagyon nehéz lenne egyedül logisztikázni, de szerencsére a párom és az édesanyja ebben is segítenekHétvégén a család másik hölgy tagjaival elmentem egy háromnapos feltöltődésre, és addig a gyerekeket otthon tudtuk hagyni a mamára és a páromra.

Éva természetesen a bokszmeccsen is ott lesz a ring mellett.

– Sokan jönnek majd nekem szurkolni. A bokszteremből aki csak tud, barátok, a szeretteim és a párom családjából is mindenki itt lesz. Krisztián édesanyját is meghívtam, és bár nem biztos, hogy el tud jönni, nagyon szurkol nekem, ami jól esik. Nekik is szeretnék bizonyítani, biztos, hogy mindent beleadok majd – ígérte Mazsi.

Éva nagyon szurkol a fia párjának, aki szerinte elég erős ahhoz, hogy győztesként kerüljön ki a mérkőzésből.

– Ő egy rendkívüli nő, a kislánya is egy angyal. Mentálisan nagyon erős, ami biztosan segít majd neki a ringben. Természetesen én is féltem, de a támogatásunk az égig emelheti – tette hozzá Éva.

Megyeri Csillában Berki Krisztián miatt van tüske

Mazsi és ellenfele, Megyeri Csilla között volt korábban egy kis nézeteltérés, amelyet most a ringben rendeznének el.

– Egy műsorban szerepeltünk, ahol Krisztián nem odaillő megjegyzést tett rám, Mazsi pedig mellette állt és nem szólt semmit. Ő is tiszteletlen volt velem, most ezt a tiszteletet a ringben szerzem meg – mondta Csilla, akinek a sérelmére Mazis – állítása szerint – nem is emlékszik, de biztos benne, hogy nem akarta őt megbántani.

Megyeri Csilla és Berki Mazsi vasárnap küzd majd meg egymással / Fotó: Czerkl Gábor

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?