Celeb / Híresség

Békét köthet Gáspár Győző és a testvére? Gáspár Zsolti elsírta magát: „Túl sok időt vesztegettünk el…”

Véget érhet a Gáspár Győző és Gáspár Zsolti között dúló viszály? Győző megható sorokkal köszöntötte fel a szülinapos testvérét.

 

 

 

Gáspár Győző köztudottan rossz viszonyt ápol sok éve már az édesapjával és a testvérével, Gáspár Zsolttal. A testvérek életét az évek óta egymás közti megoldatlan konfliktus nehezíti meg, a sérelmeiket pedig nem tudták félretenni eddig. Győzike pár hónapja így vallott arról, mi bántja a legjobban Zsoltival kapcsolatban:

Akit ebben nagyon-nagyon sajnálok, az az apám. Mert ő az édesapám, aki valahol engem szeret, de nem szerethet, mert Zsolti elvette azt a szeretetet tőle, hogy ha engem szeret, akkor Zsoltot kiteszik a házból – mondta korábban a családi perpatvarról.

Mindennek dacára azonban úgy tűnik, hogy elülhet a Gáspár tesók közti viszály, a kezdőlöketet pedig maga Győző adta meg. Zsolti szombaton ünnepelte a 48. születésnapját, a barátok, családtagok és kollégák mellett nem más küldött neki szívhez szóló üzenetet, mint a testévre, amelytől könnyekig hatódott.

Valójában nem volt köztünk igazán mély harag, de az is igaz, hogy az utóbbi években nem voltunk jó testvérek sem. Pedig annak idején nem akadtak összetartóbb fivérek a környéken. Győző igazi bátyóként viselkedett velem, és ott állt mellettem, ha szükségem volt rá. Mindig felnéztem rá, és azt sem felejtem el neki soha, hogy maga mellé vett a műsorokba is, vagyis tulajdonképpen neki köszönhetem, hogy engem is megismert az ország – részletezte a Farm VIP műsorvezetője, akit nagyon bánt, hogy mennyi élményt hagytak ki a viharos kapcsolatuk miatt.

Igazából voltak vitáink és még biztosan lesznek is, hiszen mindketten nagyon erős egyéniségek vagyunk, de remélem, hogy mi mégis lehetünk az a két dudás, akik megférnek egy csárdában, hiszen mégiscsak vér vagyunk egymás véréből. Túl sok időt vesztegettünk el és egyikünk sem lesz már fiatalabb. Arról nem beszélve, hogy nekünk kell jó példával elől járnunk a gyerekeink előtt és nekünk kell megmutatnunk, hogy a család akkor is család marad, ha nem is mindenben értünk egyet – ecsetelte a Ripostnak Zsolti, majd elmesélte, mit írt Győző a levelében.

 Egy verset kaptam Győzőtől, ami a testvéri szeretetről szól. Bevallom, megkönnyeztem, és most is biztos elérzékenyülök, ha felolvasom: Mikor kicsi voltam, még nem tudtam, honnan és miért jöttél, csak elfogadtam. Aztán úgy elrepültek fölöttünk az évek, minden nehézség ellenére szeretlek téged, ha utálsz is engem. Mert van valaki a világon, aki hasonlít rám, s vele volt a gyermekkorom jó csak igazán! Sokszor nem is értem, hogy tudunk mi egymás mellett igazi háborút robbantani… De minden csakis úgy jó, ahogyan van, hiszen nélküled én sem lennék önmagam. Szeretlek téged, drága testvérem, akkor is, ha néha ezt nem is érzed. Boldog születésnapot!” – olvasta elcsukló hangon a szülinapos.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?