Életmód

Teherbe esett a 10 éves kislány, meg szeretné szülni a babát

Elrendelték az abortuszt, de a lány szeretné a kisbabát.

 

 

 

A gyermekkori terhesség olyasmi, amire minden ember felkapja a fejét. Nincs is annál különösebb dolog a világon, mint amikor egy gyermek hord a szíve alatt egy másik gyermeket. Ilyesmi azonban megesik olyakor-olykor, aminek különféle okai lehetnek. Vannak korábban érő lányok, akik egy-egy rossz döntés miatt teherbe esnek. A gyereklányoknál bekövetkezett állapotosság mögött azonban sokszor nemi erőszak áll. 

Egész Angliát egy bírósági ügy foglalkoztatja. Egy nevét titokban tartó 10 éves kislány ugyanis az interneten megismerkedett egy 14 éves kamaszfiúval, amiből végül személyes találkozás lett. A találkozás azonban nem úgy sült el, ahogyan arra számítani lehetett volna. A fiú ugyanis megerőszakolta a kislányt, az aktus során pedig a kislány teherbe esett. Az esetből bírósági ügy lett, ahol azonban a kislány különös magatartást mutatott.

A lány ugyanis örült annak, amikor megtudta, hogy kisbabát vár, és azt mondta, hogy szeretné megtartani a gyereket. Állítása szerint különleges érzéseket kelt benne a terhesség, ami tetszik neki. A baba megtartásában az édesanyja is támogatta, a bíróság azonban nem értett egyet a családdal. Feltételezik ugyanis, hogy pusztán iskolakerülés miatt szeretne életet adni a gyermeknek, a kicsiről azonban nem gondoskodna megfelelően, és egyértelmű, hogy még nem áll készen az anyaságra.

A bíróság tehát elrendelte, hogy abortuszt végezzenek el a kislányon, aminek bár a család nem örül túlságosan, azért elfogadják a döntést. A szakemberek arra hívták fel a figyelmet, hogy a gyermek teste még túl kicsi és törékeny ahhoz, hogy terhes legyen és gyereket szüljön, így nagyon nagy a kockázat – írja a The Sun

forrás: borsonline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?