Celeb / Híresség

Azahriah ToiToi WC-s szeretője Hollandiába menekült az őt ért támadások miatt: „Sokszor rajtam van még a depresszió, rengeteg bántást kapok…”

Azahriah egykori szeretője – akit a Szolnoki Palacsintafesztiválon a backstage-ben tett magáévá – Hollandiába költözött, mert annyi támadást kapott. Elmondta, hogy éli a mindennapjait a történtek után.

 

 

 

Tavaly májusban alaposan felkavarta az állóvizet Azahriah, aki az egyik koncertje után a Szolnoki Palacsintafesztiválon a backstage-ben került intim kapcsolatba az egyik rajongójával. Erről videófelvétel is készült, ami vírusként terjedt az interneten. A főszereplő lány kiléte eddig sem volt titok, sőt, meg is szólalt a botrányos eset kapcsán. Budai Laura kapott hideget-meleget a történtek után. Mint mondta, kihasználva érezte magát, és rosszul esett neki, hogy az énekes nem állt ki mellette a médiában, és a közösségi oldalakon sem hárította el a rá irányuló gyűlöletcunamit.

Egy ideje már nem lehetett tudni, hogy telnek a fiatal lány mindennapjai, de most ismét felszólalt, és kiderült, azóta is sokszor zaklatják. Az addig a pontig ismeretlen rajongólány élete teljesen felborult, olyannyira, hogy az országot is kénytelen volt elhagyni. Hollandiába költözött egy jó ideje, messzire menekült a megaláztatások elől. A rajtakapott lány elárulta, hogy reagált a családja, amikor megtudta a Toi Toi WC-s hírt.

Laura Hollandiában él / Fotó: YouTube

 Anya először nem fogadta jól, össze is vesztünk, de aztán megbékélt, és igyekezett elfogadni, hogy ez történt. Apa a tv-ből tudta meg… Azt mondta, hogy felnőtt vagyok, tegyem azt, amit en jónak látok, nem szó bele az életembe. A családunkban a bátyám az, aki nagyon nehéz eset ilyen téren, de benne jó értelemben csalódtam, mert mellém állt és bevédett. A nővérem először poént csinált ebből, majd miután rájött, hogy komolyan kell venni a dolgot, támogatott mindenben. Szerencsére olyan családom van, ahol mindenki elfogadja a másikat, és nem szólunk bele egymás életébe. Egyedül az volt nehéz, hogy van egy 11 éves unokahúgom, akiért sokszor én mentem suliba, és az osztálytársai volt, hogy csesztették emiatt, amit egyáltalán nem tudok elfogadni, hisz ő nem tehet semmiről – részletezte Laura, aki a depresszió jeleit is észrevette magán, ezért úgy döntött, elköltözik.

 Én már túllendültem a dolgon, lezártam magamban, bár sokszor rajtam van még a depresszió, de sokkal jobban vagyok már mint egy éveRengeteg bántást kapok mai napig, az emberek ezt sosem fogják elfelejteni… Ha visszamehetnék a múltba, fel sem vállaltam volna magam, bár nem is a felvállalással van probléma, hanem azzal hogy videós interjút adtam, megmutattam az arcom. Ráadásul úgy éreztem hogy teljesen kiforgatják a szavaim, kamerák előtt kellett beszélnem, és persze ott volt a sok világítás, fény, ami miatt nem éreztem magam komfortosan, így előfordult hogy hülyeségeket mondtam – hangsúlyozta a fiatal.

Laura állítása szerint örül Azahriah sikerének, úgy gondolja, megérdemli. Nagy tehetségnek gondolja, aki nagyon sok magyar és külföldi előadót is túlszárnyal. A koncertjére viszont nem tervez elmenni, mert úgy érzi, ciki lenne. Laurát tovább kísérti a múltja:

Egyébként hiába élek külföldön, oda is követ a múltam, hisz fent vagyok a social média platformokon, és úgysem tudom teljesen ezt lezárni– mondta ki őszintén, végül megemlítette, miért érezte fontosnak, hogy kiálljon az igazság mellett.

Kötelességemnek éreztem… Hisz miért baj, ha egy nő jól érzi magát? Nem is értem. Az menőnek számít, ha egy férfi ilyet tesz, de ha a nő, az miért megvetendő?– vetette fel.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?