Kvíz

Próbáld meg észrevenni a 3 különbséget, a macska és a hal képén 7 másodperc alatt!

Egy macska és egy hal képén összesen 3 különbség található. Sikerül mindet észrevenned a megadott idő alatt? Teszteld meg megfigyelőképességedet ezzel a rejtvénnyel.

 

 

 

Mi is a lényege a különbség kereső rejtvényeknek?

A különbségkereső rejtvények kiváló módjai annak, hogy fejlesszük a vizuális emlékezetünket és szellemi ügyességünket. Kihívást jelentik az észlelési készségeidet és a részletek iránti figyelmedet, mivel a két majdnem azonos kép közötti különbségek kiszúrása nehéz feladat.

A mai világban erős mentális képességek fontosabbak, mint valaha. A különbségkereső játékok remek módjai annak, hogy csiszold az észlelési képességeidet és serkentsd a kognitív képességeidet.

A feladat:

A fenti képen két azonos kép található, ahol egy macska látható, amint a mancsát egy halacskával teli halmedencébe helyezi. Bár a képek majdnem azonosak, három különbség van közöttük. Sikerül mindet megtalálnod 7 másodperc alatt?

Ketyeg a stopper, és lejárt az idő.

Sikerült észrevenned az összes különbséget a rejtvényben?

MEGOLDÁS:

Gratulálunk azoknak, akik képesek voltak azonosítani a különbségeket a két kép között a megszabott időn belül. Ha nem sikerült megtalálnod a különbségeket, ne aggódj, mert most megadjuk neked a megoldást erre a különbségkereső rejtvényre.
spot 3 differences in cat and fish picture solution




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?