Életmód

Félnek a férfiak a szépségétől, ezért alkalmi kapcsolata sem volt két éve – állítja a modell

A svéd modell szerint szépsége mellett sikere is riasztóan hathat.

 

 

 

Egy svéd modell azt állítja, hogy a férfiakat megfélemlíti a szépsége, ezért már két éve üres az ágya – írja a Daily Star.

Amber „Sweetheart” Johanssennek közel félmillió csodálója akad Instagramon, de úgy tűnik, a való életben kevesebb szerencséje van a pártalálásnál. A svéd modell nagyjából évi 50 ezer fontot (körülbelül 22 millió forint) keres felnőtteknek szóló online tartalomkészítéssel, és úgy véli, ez a fajta siker összeadva a genetikai adottságaival már épp elég ahhoz, hogy távolról elkerüljék a férfiak.

Két éve nem randiztam és nem szexeltem. Nem önszántamból vagyok cölibátusban – egyszerűen nem találom a megfelelő pasit. A libidóm még mindig erős…

– tudhattuk meg Amber életéről ezeket az információkat, kiegészülve azzal, hogy otthona kényelmében ő napi rendszerességgel próbálja szinten tartani a benne lévő vágyat.

 

A 37 éves modell elmesélte, hogy legutóbb az utolsó pillanatban mondták le egy randiját, és őszintén hiszi, hogy a sikere és szépsége riasztotta végül el a potenciális partnert. Amber számára az is nehézséget jelent, hogy a férfiak gyakran egy személyes találkozás előtt ráakadnak a tartalmaira, és onnantól kezdve már csak a szex érdekli őket (feltételezzük, erre a fájdalmára próbál utálni azzal is, mikor az Instagramján linkelt OnlyFans-oldalára a következővel irányítja követőit: „Amit szeretnél, az itt van.”)

Arról is kifejtette véleményét, hogy a svéd férfiakból hiányolja a lovagiasságot: nincs azzal problémája, ha magának kell valamit kifizetnie, de azt utálja, ha egy első randin is elmarad az italmeghívás. Ezzel szemben a brit férfiak akcentusáért rajong, és bízik benne, hogy a jövőben egy intelligens, kedves és jó modorú párra lel, aki nem jön zavarba, amikor a találka végén kihozzák a számlát.

Nemrég írtunk egy nőről, akit talán Amber inverzeként lehetne leírni – Andrea Sunshine más típusú problémákkal küzd, miután válása óta körülbelül 720 partnerrel bújt ágyba.

forrás: 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?