Érdekes

Itt a lista, ez a 13 szupergazdag család uralja a világot az összeesküvés-elméletek szerint

Hallott már a világ 13 leggazdagabb családjáról? Az összeesküvés elméletek szerint a vagyon 99%-át birtokolják, 1%-ért pedig a világ többi részének kell harcolnia. Politika, üzlet, gyógyszeripar, tőzsde, ők mindenhol ott vannak! Mutatjuk, kikről van szó.

 

 

 

Íme, a családok listája
  1. Az Astor család
  2. A Bundy család
  3. A Collins család
  4. A DuPont család
  5. A Freeman család
  6. A Kennedy család
  7. A Li család
  8. Az Onassis család
  9. A Rockefeller család
  10. A Russell család
  11. A Van Duyn család
  12. A Merovingian család
  13. A Rotschild család

Sokan egyébként +1 családként a Windsoriakat is ide sorolják, tehát a brit királyi famíliát. Ebben a TikTok videóban a Rotschild, a Rockefeller és a Windsor család hatalmas befolyásáról és vagyonáról van szó:

@factfanatics_ They could buy anything #facts #story #rich #family ♬ This Is Not Phonk – Bgnzinho

Részletes tanulmány az életükről

Fritz Springmeier szerző és kutató 1998-ban részletes tanulmányt végzett ezekről a családokról és a vérvonalukról. Az olvasók „A nagy összeesküvés-elméletnek” nevezték a művet. Eszerint ez a 13 család irányítja a politikát, a bíróságokat, az oktatási intézményeket, a természeti erőforrásokat, a külpolitikát, az élelmiszereket, a gazdaságot, a médiát és még a terrorszervezeteket is.

Azok, akik hisznek az összeesküvés elméletben, úgy gondolják, hogy ezek a családok képesek bármilyen új kormányt befolyásolni a világ bármely országában. Tudjuk, hogy a világot mindig is befolyásos emberek uralták, de a modernkori demokráciánk nem több 250 évesnél.

Ők a felelősek mindenért?

Az összeesküvés hívői úgy gondolják, hogy ez a 13 család az oka a háborúknak, a vírusoknak és a halálos betegségeknek, valamint a génmódosított élelmiszerek jelenlétének is. Sokan úgy gondolják, hogy tudják a rák és a többi súlyos betegség ellenszerét, de nem adják oda a világ többi tagjának, hiszen a gyógyszeripar is a kezükben van.

Az ijesztőbb tény, hogy sokan azt gondolják, hogy a globális népesség felett is ellenőrzést akarnak tartani. Azt akarják, hogy a világ népessége alig haladja meg az egymilliárdot, és a Föld erőforrásait saját kizárólagos használatukra hagyják.

Habár ezekre a dolgokra nincs valós bizonyíték, mégis sokan hiszik, hogy ez a 13 család uralja a világot.

Több összeesküvés elmélet a Rotschild famíliáról

Az összes családból a Rotschild tűnik ki leginkább, akikkel kapcsolatban rengeteg izgalmas teória terjeng. Egy másik elmélet szerint a Rotschild család irányítja a világ pénzügyeit egy amerikai bankon keresztül. Sokan úgy gondolják, hogy ez a család a New York Federal Reserve tulajdonosai, így könnyedén irányítják a pénzügyeket Amerikában, ám állítólag a bank nem magántulajdonú, és az amerikai Kongresszus alá van rendelve. Olyan pletykák is felröppentek, hogy a Rotschild család áll az amerikai elnökök meggyilkolása mögött.

Ez az ő történetük

Rothschild család egy Frankfurtból származó zsidó család. dinasztia alapítója Mayer Amschel Rothschild (1744–1812). Tagjaik elsősorban bankárként váltak ismertté. A 19. században az övék volt Európa legnagyobb bankhálózata. Habár állítólag a vagyonuk és politikai befolyásoltságuk nagy részét elveszítették a II. világháborúban, sokan ezzel nem értenek egyet. Jelenleg is vagyonosak, két magánbankot kezelnek: ezek a Rothschild & Co, és a Edmond de Rothschild Holding S.A. A hivatalos információk szerint azonban a világ 1000 leggazdagabb embere között nincs egyik Rotschild sem. A család német ága 1901-ben kihalt, majd az osztrák leszármazottak teljes vagyonát elrabolták a nácik a 30-as években. Végül a brit ágat leszámítva a család nagy részének az Egyesült Államokba kellett menekülnie, hogy megússzák a holokausztot.

A tragikus sorsú Kennedy család

Kennedyék szintén beletartoznak a 13 legbefolyásosabb családba. A politikus család évszázadok óta fontos szerepet játszik az amerikai politikában. A család 1884-ben Írországból települt Amerikába. 1947 óta a család legalább egy tagja mindig helyet kapott egy szövetségi hivatalban, de ez 2011-ben megszakadt, mikor Patrick J. Kennedy II visszalépett Rhode Island-i képviselői pozíciójától. A Kennedy család egyre híresebb az őket érintő átokról, amit csak Kennedy-átoknak hívnak.

A család több tagja tragikus módon vesztette életét. Joseph Jr. meghalt 1944-ben, mikor egy bombázó, amelyet vezetett felrobbant repülés közben. Kathleen 1948-ban hunyt el egy repülőgép-balesetben. Az amerikai elnököt, John Fitzgerald Kennedyt 1963-ban ölték meg. A testvérét, Robert F. Kennedyt pedig 1968-ban, ő is merénylet áldozata lett. A testvérük, Edward Kennedy pedig majdnem meghalt, mikor repülőgépe lezuhant Southampton közelében 1964-ben.

Az átok később is folytatódott, Robert fia, David drogtúladagolás miatt hunyt el 1984-ben. A másik fia, Michael 1997-ben egy síbalesetet szenvedett, amit nem élt túl. John F. Kennedy fia, John Jr. feleségével együtt meghalt egy repülőgép-balesetben, az Egyesült Államok keleti partjától nem messze, 1999-ben.

Már a 21. században Kara és Christopher Kennedy Lawford szívrohamban haltak meg. 2020 áprilisában Robert unokája, Maeve Kennedy McKean, aki az Obama-adminisztráció alatt szolgált a szövetségi kormány tagjaként és nyolc éves fia, Gideon Joseph Kennedy McKean eltűntek Chesapeake Bay-ben, miután egy kenuval megpróbáltak visszaszerezni egy elvesztett labdát. A holttesteikre egy hónappal később bukkantak rá.

Robert F. Kennedy Jr. elnök akar lenni

Robert F. Kennedy Jr. jogász és író 2023 áprilisában bejelentette, hogy indul a 2024-es amerikai elnökválasztáson demokrata színekben. Kiderült, hogy Donald Trump korábbi tanácsadója, Steve Barron javasolta neki az ötletet. A Forbes korábban azt írta, hogy Robert F. Kennedy Jr. vagyona körülbelül 15 millió dollár, tehát csak a Kennedy klán pénzének a töredékét tudhatja magának. Robert F. Kennedy gyakran emlegeti a nagybácsiját, John F. Kennedyt és az édesapját, Robert F. Kennedyt. Sokan már most úgy emlegetik, mint Biden nagy riválisát az elnökválasztáson.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?