Életmód

Feleségül vette 71 éves szerelmét egy 17 éves fiú: „Én vagyok a legszerencsésebb férj mindennap, amikor melletted ébredhetek”

A most 26 éves Gary Hardwick még 2015-ben vette feleségül az akkor 71 éves szerelmét, Almedát, akivel azóta is boldogan élnek együtt. A szokatlan páros olyannyira jól működik együtt, hogy nemrég egy közös OnlyFans-fiókot is létrehoztak.

 

 

 

Gary még 17 éves korában találkozott mostani feleségével, a nő fiának temetésén. Almeda akkor már 71 éves volt, de annyira összehangolódtak a fiatal fiúval, hogy két héttel később már oltár elé is álltak.

A páros az elmúlt években átment néhány nehézségen, szerelmük azonban továbbra is megingathatatlan, amit mi sem bizonyít jobban mint Gary romantikus szülinapi köszöntése felesége 80. születésnapja alkalmából.

Az Instagramon a férfi ezt írta: „Boldog születésnapot a világ legcsodálatosabb feleségének. A mai nap nemcsak a te napod, ez a nap arról szól, hogy megünnepeljük egy ilyen csodálatos és igaz, aranyszívű nő születését. Én vagyok a legszerencsésebb férj mindennap, amikor melletted ébredhetek. Mindennap te teszel engem a legboldogabb férfivá, és én mindig a legboldogabb nővé akarlak tenni. Megérdemled a világot, és az utolsó leheletemig keményen fogok dolgozni, hogy ezt megadjam neked. A legboldogabb pillanataim azok, amelyeket megosztok veled. Te vagy életem szerelme, és szívem minden dobbanásával szeretlek. Boldog születésnapot, Baby baba!”

Eközben Gary nyíltan beszélt a szexuális életükről, és azt mondta: Először a nászéjszakán feküdtek le egymással, ami egészen elképesztő élmény volt. Olyan mély kapcsolat volt ott. Ő egy csodálatos szerető– árulta el korábban a büszke férj.



A házaspár a közösségi oldalakon is nagyon aktív és bizony előfordult, hogy szexuális tartalmakat is megosztottak magukról. Emiatt a TikTokról már le is tiltották őket egyszer. A megoldást azonban erre is találtak, nemrégiben ugyanis létrehoztak egy OnlyFans-oldalt, ahol pajzán képeket és videókat osztanak meg az értük fizetni hajlandókkal.


forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?