Érdekes, Étel/Recept

Parázs vitát robbantott ki a Vagina ízű chips, egymásnak feszültek a vélemények a témában és brutális eredmények születtek

Egészen elképesztő indulatokat szült ez a női szerv alapján ízesített finomság.

 

 

 

Az interneten jött velem szembe egy egészen elképesztő poénkép, miközben a Facebookot görgettem: egy cég vagina ízesítésű chipset dobott piacra. Első blikkre önmagában is több kérdést vet fel: az első, a miért? Mi célja, haszna, értelme, kitalálta ki, hogyan találta ki? Illetve, hogy aki ezt összerakta, került-e már az életben valaha testközelbe az ízesítést ihlető női testrészhez?

Az első sokk után jön a következő: az összetevők listája.

A leírásban ez szerepel: A tökéletes vagina íz eléréséhez többek között hagyma, fokhagyma, bors, citrom, babérlevél és petrezselyem.

Mivel ezt az információt nem tarthattam meg pusztán magamnak, így egyből megosztottam a szerkesztőséggel és néhány baráti messenger beszélgetésbe is bedobtam és amellett, hogy hatalmas nevetés volt, parázs vitát is generált a beszélgetésben résztvevők között.

Én személy szerint az összetevők között a petrezselymet nem értettem, azonban ezzel a véleményemmel egyedül maradtam, ugyanis nők és férfiak is validnak találták ezt az ízt, mert hogy frissességet ad, tehát el lehet képzelni, hogy ez működik a chipsen.

Húgom szerint a hagyma és a fokhagyma használata utalhat arra, hogy az alkotó még nem találkozott egészséges nővel, mivel elképzelhetetlen, hogy ezek az ízek természetesen előforduljanak ott.

Volt, aki mindenképpen beletenné a habcsók ízesítést, bár ezt szintén hölgy mondta és elfogult volt. Elhangzott a kókuszízesítés, szintén egy lánytól, illetve ami nekem egészen megdöbbentő a McDonald’s-os almáspite is szerepet kapott a lehetséges fűszerek sorában.

A sósak táborát erősítették a következő ötletek: volt aki zöldbabfőzelék kivonatot tett volna a burgonyasziromra, van aki a sósperec sós részéhez hasonlította. Egyes férfiak bacont ízt véltek felfedezni, de sajnos akármennyire klisés, elhangzott két olyan ízesítés is, amivel egy ember sem szívesen találkozna.

A tonhal és a gomba is felkerült a listára. Természetesen a téma tovább eszkalálódott és egyik piszkos fantáziájú barátnőm felvetette, hogy vajon lehet-e ellenkezű nemű chipset vásárolni. Az ottani ízesítések pedig ismét egy órás társalgást indítottak el

Itt nézhettek egy videót a tesztelésről. Ti mivel egészítenétek ki a listát?


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?