Életmód, Érdekes

Az emberek azt mondják, hogy a fiamat el kell venni tőlem, miután a testem 95%-át tetoválásokkal fedtem be

A tetoválások egyre népszerűbbé válásával nem ritka, hogy olyan személyekkel találkozunk, akiknek kiterjedt testművészetük van. Sajnos egyesek kritikával, sőt, olyan felhívásokkal is szembesülnek, hogy el kellene venni tőlük a gyermeküket. Az egyik ilyen eset egy Remy nevű kanadai férfié, aki több mint 100 000 dollárt költött tetoválásokra, és a közösségi médiában kritikákkal találkozott, egyesek azt mondták neki, hogy nem megfelelő apa.

 

 

 

Ő nem érzi magát bűnösnek amiatt, hogy tetovált apuka.

A rengeteg tetoválás ellenére Remy nem érzi magát bűnösnek a tetoválásai miatt, és nem hiszi, hogy azok megváltoztatták volna őt, mint embert, vagy mint apát. Azt mondja: „A tetoválások és piercingek egyáltalán nem változtak, így nem aggódtam amiatt, hogy a fiam másképp látna engem”.

A férfit azonban kritizálták, amiért nem sztereotip apa.

Remy megosztotta, hogy olyan online kommenteket kapott, amelyek azt sugallták, hogy a külseje miatt el kellene venni tőle a fiát. Kijelentette: „Néhányan mondtak már olyanokat, hogy a fiamat el kellene venni tőlem a kinézetem miatt, de ez mindig csak online történt”.

Majd így folytatta: „Az én érvem erre az lenne, hogy ha valaki így gondolkodik, akkor neki sem kellene gyereket vállalnia”.

Remy hozzátette, hogy bár az emberek nyilvánosan megbámulják, csak szépeket mondanak neki, és a tetoválásairól kérdezősködnek. „Az emberek bámulnak egy kicsit [nyilvánosan], de csak kedves dolgokat mondanak, és megkérdezik, mennyi ideig tartott, hogyan kezelem a fájdalmat, és általában megdicsérik a munkámat” – tanúsítja.

Gyermeke közömbösen viszonyul apja tetoválásaihoz.

Remy első tetoválása a fia neve volt, de azóta megszállottja lett annak, hogy egyre több és több tetoválást készíttessen. A fia sosem vette igazán észre a tetoválásait.

„Sosem vette igazán észre őket, mivel már akkor is eléggé másképp néztem ki [amikor 2009-ben megszületett] – ez teljesen normális számára. Ahogy idősebb lett, nagyon közömbössé vált, és szerintem ez valójában toleránsabbá tette őt a másképp kinéző emberekkel szemben” – mondja Remy.

Valójában Remy fiának kedvenc tetoválása a hasán és a mellkasán lévő szem.

A jó szülőnek semmi köze a felszínes külsőségekhez.

Bár egyesek azzal érvelhetnek, hogy Remy tetoválásai miatt alkalmatlan szülő, fontos megjegyezni, hogy a testmódosítás személyes döntés, és nem feltétlenül tükrözi azt, hogy valaki jó szülő tud-e lenni. Amíg egy szülő biztonságos és szeretetteljes környezetet biztosít gyermekének, addig a külseje nem lehet tényező annak meghatározásában, hogy képes-e gondoskodni gyermekeiről.

Remy egyik rajongója csodálatos módon magyarázta el a dolgokat.

Ahogy Remy történetének egyik kommentelője fogalmazott: „Te adod a ruhát, és törődsz azzal, amit csinálsz. Amíg tető van a gyermeked feje fölött, addig ehhez senkinek semmi köze”. Végső soron mindenki maga dönti el, hogyan akarja magát megmutatni a világnak, és ezt a döntést nem szabad arra használni, hogy megítéljék a szülői értékét.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?