Celeb / Híresség

A tehetős PSG Ogli még a vadállatokat is megszelídíti: így pózolt mellette egy megszeppent gepárd – fotók

PSG Ogli újabb egzotikus helyre utazott, ahol vadállatokat simogatott és szelídített meg. Az Insta-celeb büszkén számolt be a tapasztalatairól.

 

 

 

PSG Ogli nem rejti véka alá, mennyire tehetős, a Kőgazdag fiatalokban pedig mindenki számára nyilvánvalóvá vált, milyen nagy lábon él. Az izomceleb a házibulijába sem engedte be úgy a vendégeket, ha a ruhájuk értéke nem ütötte meg a 2 millió forintot, az új barátnőjének pedig 5 millió forintért vásárolt kiskutyát, bár eredetileg „csak” 3 milliót akart fizetni érte. A pénzes fiatal, aki rengeteget utazik külföldre, korábban elmondta, ahogy hidegebb lesz az idő, melegebb éghajlatú országokban tartózkodik.

Így tett nemrégiben is: a nyakába vette Zanzibárt, ahol vadállatokat is idomított, illetve simogatott. Gepárddal, oroszlánnal és pumával is pózolt, amelyekről az Instagram-oldalán osztott meg fotókat.

„Ment durcában egy kis gepárdidomítás is. Túl vadak voltak, aztán kicsit szelídíteni kellett őket, meg ment velük egy kis futóverseny is, mert ők 2 mp alatt futnak csak 120-szal. Oroszlánokhoz meg akkor mentem be, amikor kaja volt, mert akkor a legveszélyesebbek, de nem csináltak nyilván semmi hülyeséget, felmérték az erőviszonyokat, hiszen meglátták papaszitának a natural pacekját, és tudták, hol a helyük. A kis 4 hónapos pumával meg ment egy kis játszadozás, de ő nem játéknak fogta fel a dolgot, sajnos” – dicsekedett el az élményeivel Olivér.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?