Kvíz

Az emberek 90%-a nem képes megtalálni a kislányt a sziklarengetegben – neked sikerül?

Az utóbbi időszakban valóságos internetes őrület alakult ki a képek közötti keresgélős játékok körül. Bár sokan hihetnék, hogy ez a trend már a múlté, a valóság az, hogy a netezők továbbra is rajonganak ezért a fajta szórakoztatásért. Minden egy aranyos kis panda képpel kezdődött decemberben, amit a hóemberek között kellett megtalálni. A panda keresőjátékot követően egy újabb kihívás jött, ahol a pandát metálosok között kellett megtalálni, majd egy birodalmi rohamosztagosok közt elbújt pandára lettünk figyelmesek.

A kihívások sorát követve számos érdekes és kreatív feladat elé néztünk. Meg kellett keresnünk egy rejtőzködő tárgyat egy fa kérgében, egy másikat egy épület falában, egy képen pedig egy kacsa alakot kellett nyúlnak látnunk. Egyes játékokban játéksínek hosszát kellett mérlegelnünk, míg másokban egy ölelkező pár karjai és lábai között próbáltunk meg nem elveszni.

 

 

 

A legfrissebb kihívás azonban egy kis csavarral szolgál. Bár nem egy bonyolult optikai illúzióról van szó, a keresendő tárgy most nem olyan könnyen felfedezhető. Egy sziklás tájon, egy lila kapucnis felsőben lévő kislányt kell megtalálni, aki vidáman integet. Bár a keresési folyamatot megkönnyítheti egy egyszerű nagyítás, ne feledjük, a lényeg a játékban rejlő szórakoztatás és kihívás. Tehát, mint mindig, most is érvényes a szabály: nincs csalás!

Sokaknak nehéz volt megtalálni a kislányt, és most végre itt van a pillanat, amelyre mindannyian vártak. Nehéz volt rájönni, és sokakat megtréfált, de most már nincs több találgatás és kétség. Íme a pontos és hivatalos megoldás bekarikázva.

MEGOLDÁS:

szikla 2
Neked sikerült megtalálni?




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?