Celeb / Híresség

Tóth Vera szerint karaktergyilkosság folyik Tóth Gabi ellen, ami kimeríti a bántalmazás fogalmát

Tóth Vera korábban is szót emelt húga Tóth Gabi mellett, nemrég pedig ismét elmondta, mi a véleménye a testvére körül kialakult botrányról, valamint arról is beszélt, hogy mit gondol Tóth Gabi politikai szerepvállalásáról.

 

 

 

Rangos Katalin műsorának vendége volt Tóth Vera, ahol beszélt arról is, hogy mit gondol húga, Tóth Gabi válásáról és politikai szerepvállalásáról.

„Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot hirdette, ennek a fontosságát, de ő tényleg így gondolta!” – fogalmazott Tóth Vera a műsorban.

„Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla. Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni. Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik, ami szerintem kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát – fűzte hozzá az énekesnő, aki nemrég ment férjhez.

„Ezzel egy embert simán a szuicid hajlamokba lehet belekergetni. És nem mentem fel! Mert minden ember hibázik, és ez az emberi életnek a része, hogy igenis hibázunk, és tudom, hogy ő, amit éppen amit kijelent, ő tényleg abban van. Valaki nem olyan következetes, mint én, vagy te…” – állította Tóth Vera húga.

A Megasztár győztese elmondta, Tóth Gabi életében mindig éles váltások, fordulatok voltak, úgy gondolja Gabitól nem fogadták el az emberek a politikai megnyilvánulást, ahogyan Koncz Zsuzsa és Bródy János kapcsán tették.

„Ha ők megcsinálják, akkor tőlük hitelesnek érzed azt, hogy politizálnak. Akár most is. Ők mindig is ezt a szerepet felvállalták magukra. A Gabitól nem érezték hitelesnek az emberek, hogy esetleg valamilyen pártnak valamilyen hitvallását képviselje. Tőle nem fogadják ezt el. És én azért mondom azt, hogy aki olyan, mint a Bródy vagy a Koncz, ott rendben van ez, mert ott az a brandnek az egyik része” – fogalmazott az énekesnő.

„Én nem azt mondom, hogy ne politizáljon, ne foglaljon állást egy zenész, de én nem tartom jó ötletnek” – tette hozzá, ugyanakkor azt is elmondta, édesanyjuk nehezen éli meg, hogy bántják a legkisebb lányát.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban lehet megnézni!

forrás: twice.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?