Kvíz

A TOP 1%-ban vagy, ha megtalálod a 2 macskát a képen

Teljesen biztos vagy abban, hogy a világ legéberebb és legfigyelmesebb megfigyelői közé tartozol? Van egy remek lehetőséged arra, hogy leteszteld ezt a képességedet egy különleges optikai illúzióval. A képen, amit most mutatunk neked, egy kedves, szívhez szóló családi jelenet tárul eléd: egy férfi és nő ül az asztalnál, mintha valamilyen fontos beszélgetésbe merültek volna, miközben kislányuk a szoba másik sarkában a játékaival foglalatoskodik.

 

 

 

Most jön az igazi kihívás: a rajz tele van rejtélyekkel és meglepetésekkel. Az egyik legnagyobb meglepetés az, hogy két furfangosan elrejtett macska is lapul a képen. Ezen állatok megtalálása nem kis feladat, hiszen a művész igazán ügyesen és kreatívan rejtette el őket a rajz különböző pontjain. Valójában a tapasztalatok szerint az embereknek mindössze egy szűk csoportja, azaz alig 1%-a képes első pillantásra felfedezni ezt a két cseles kisállatot. És most rajtad a sor: vajon te közéjük tartozol?

macskas feladat.jpg 1

MEGOLDÁS:

A megoldást a képen a piros körökkel jelöltük, így könnyen azonosíthatod a keresett részleteket. Ha mégsem vetted volna észre őket elsőre, itt a válasz: egy fekete és egy fehér macska rejtőzött a rajzon. Ezeket az állatokat sikerült a művésznek ravaszul eldugnia, de most már egyértelműen láthatóak a piros karikák által kijelölt területeken.
macskas feladat megoldasa




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?