Celeb / Híresség

Kelemen Anna váratlanul kipakolt: A playmate élő adásban ájult el Szijjártó Péter férfiasságától (+videó)

Ő lehetne Orbán Viktor utódja – árulta el Kelemen Anna.

 

 

 

Rendkívül szokatlan interjú készült Kelemen Annával, aki most tőle szokatlan módon nem a felnőttfilmes kérdésekben fejtette ki nézeteit, hanem inkább a konzervativizmus, a hazaszeretet és Orbán Viktor utódlásának ügyeiben merült el.

„Igen, fideszes vagyok, de ezért engem szét fognak szedni”

– vallotta be Kelemen Anna a HírFM Bezzeg című műsorában.

Lentulai Krisztián műsorvezető rögvest meg is kérdezte Annától, hogy miként fér meg egymás mellett a porn*ipari tevékenység és a konzervatív értékrend.

Kelemen Anna azt mondta: ő a porn*iparban lényegében „semmit nem tett le az asztalra”. Hozzátette, amikor porn*zott, ő még egy „éretlen gyerek” volt, „akinek a szülei nem kapták el a grabancát”, hogy hogyan is jut az eszébe ilyen dolog, azonban állította, attól még, hogy valaki szeret d*gni, attól

az erkölcse „még lehet tök rendben”.

Anna megosztotta azt is, ő azt szeretné, hogy ne kérdezzék meg tőle, hogy fiú-e vagy lány, ne legyenek hülye mesekönyvek, ő – jelentette ki – „a fontosabb dolgokkal” szeretne foglalkozni.

Elmondta azt is, korábban már többször is megkapta, hogy „nagymagyar”, sőt azt is, hogy „tóthgabisodik”, ám mint mondta, ezekkel a kijelentésekkel nem tud mit kezdeni.

Kelemen Anna egyébként szokatlan nyíltsággal kijelentette azt is, hogy ő Szijjártó Pétert látja a miniszterelnök egyik lehetséges utódjának.

„Férfias és t*kös”

– tudatta az okokról Kelemen Anna, aki kifejtette azt is, mit tart konzervativizmusnak, és milyenek is azok a „konzervatív értékek”. Azt mondta: aki bántja a kormányt, „az soha nem egy kielégült ember, vagy megelégedett”. Név szerint megemlítette Molnár Áront és Náray Tamást is, utóbbiról azt mondta:

„A nagybetűs b*zi, és ehhez kapcsolódóan így is viselkedik.”

Kelemen Anna részletesen beszélt arról is, számára mit jelent a konzervativizmus. Egyebek mellett:

  • „nacionalista érzésvilágot”,
  • „szavahihetőséget”,
  • „meghalni a hazáért”,
  • „biztonságot”.

Az ellenzékkel kapcsolatban Kelemen Anna azt mondta, meglátása szerint „biztosan vannak közöttük értelmes emberek is”, de nem tudja őket értelmezni. Mint mondta, kormánykritikát viszont nem tud megfogalmazni, mert nem követi az aktuálpolitikát. Ugyanakkor Pesty László ügyét nagy figyelemmel követi, és – fűzte hozzá – az orkok (NER-lovagok) száma egy picit talán már neki is sok. De igazából ezt sem tudja – tette hozzá Kelemen Anna.

Videó:

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?