Kvíz

Csak egy óra ketyeg eltérően a világ legbonyolultabb optikai csalódásában – Rájössz melyik az?

Még a tapasztalt rejtvényfejtőknek is sokáig tarthat kibogozni ezt az optikai csalódást, és eldönteni, melyik óra ketyeg a képen eltérően a többitől. Csak az emberek 1 százaléka képes 10 másodpercen belül felfedezni a különbséget.

 

 

 

Különleges kihívás az idő ellen harcolni, amikor egy olyan optikai illúziót kell megfejtenünk, amiben rengeteg óra közül csupán egynek az óramutatói állnak máshogy. Az internetezők régóta nem találkoztak már ekkora próbatétellel, még a legtapasztaltabb és legharciasabb netezőknek is erősen meg kell dolgozniuk ennek a képnek a megfejtéséért.

5409514 0 image a 2 1540482125790

Az optikai illúzióban számos pici óra bujkál, és ebben a rengetegben keresni azt az egy eltérő órát olyan, mint a szénakazalban a tűt. Azonban ne essünk kétségbe, mert adunk néhány útmutatást a rejtvény megfejtéséhez, hogy ne érezzük teljesen lehetetlennek a feladatot.

Nézd meg a kép bal oldalát, és vizsgáld meg az órák számlapjait! Talán így egyszerűbben rálelsz arra az egy órára a városi utcán lévő sok közül, amely nem a tíz órát mutatja.

Ha már igazán frusztráló, hogy bármennyire is keresed, nem leled az órát az optikai illúzióban, a lenti képen mutatjuk a megoldást.

MEGOLDÁS:

5409516 6316897 image a 3 1540482128517




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?