Életmód

„Mindig elkérem a férfiak bankszámlakivonatait az első randin – de nem vagyok aranyásó!”

Ragaszkodik ahhoz, hogy az első randin megnézze, mennyi is lapul a férfi zsebében.

 

 

 

Teljesen kiakadt az internet népe, amikor egy fiatal nő bevallotta, az első randin mindig elkéri a férfiak számlakivonatát, mert látni akarja, mennyi az annyi. A 31 éves Sofia Franklyn azonban tagadja, hogy „aranyásó” lenne, mert gazdag és sikeres.

Mint mondta, a bankbetét csak azért érdekli, hogy lássa, a férfiak közel azonos szinten vannak-e, mint ő. Ez a két kritériuma közül az első. A legutóbbi randevúján követelte a férfitól, hogy mutassa meg az online számlakivonatát, lefotózta és elküldte magának. 

„Szerintem nem furcsa ilyen információkat kérni az első randevún” – ragaszkodott hozzá. „Nem viccelek – mondta Sofia. – A legutóbbi három férfitól, akivel randevúztam, az első randevú alkalmával megkérdeztem a bankszámlájuk adatait.”

Azt mondja, fontos számára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bárkivel is randevúzik, bőven van készpénze.

„Csak egy gazdag pasival akarok randizni, akinek van pénze” – osztotta meg Sofia egy podcasttal.

Sofia gyorsan hozzátette: „Őszintén támogatom a sugardaddyket keresőket, de… van munkám, nagyon sikeres vagyok, úgyhogy azt hiszem, minden jogom megvan kijelenteni: ‘Szia, egy szinten vagyunk, vagy csak az időmet vesztegetem?'”

A kommentelőket nagyrészt nem nyűgözte le Sofia pénzfókuszú hozzáállása. Az egyik azt írta, semmi köze hozzá, kinek milyen a pénzügyi helyzete, más pedig azt mondta, ő menekülne egy ilyen nőtől. 

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?